2777
2789

من خیلی وقت پیش با ی اقایی اشنا شدم ک نگفت ب من متاهل ما هم خوش و خرم صحبت میکردیم خنده و شوخی اصلا هم مشخص نبود متاهل چون شبا تا ساعت 3 عادی با من چت میکرد منم گفتم اگ زن داشته بشه مثلا بش میگ تا این ساعت چرا سرت تو گوشی یا چرا اینقد با تلفن صحبت میکنی بعد ی مدت ک گذشت گفت اره تو خیلی خوبی تو خیلی رفتارت دخترونس چرا زن من مث تو رفتارای لوس بلد نیس تو تمیزی قشنگی زن من ببخشید میگم ولی موهای دست و پاشم نمیزنه بعد خودش میگف مگ چقد طول مبکش بخواد تمیز باشه ب خودش برسه و..... اصلا اون لحظه بخدا من تو شوووک لودم گفتم مگ زن دارییی گفت اره هر چی گفت اصلا باور نمیکردم هزار تا قسم قران خورد و عکس بچش فرستاد و اینا تا باور کردم

بعد باهاش سرد شدم دروغ چراا چون قبلش با هم خیلی جور بودیم و واقعا بلد بود ناز بکشه وابسته شده بودم و ترک یهویی برا خودمم سخت بود ولی پیام نمیدادم یا اون میداد سرد جواب میدادم یعنی ب عمرمممم مرد اینجوری ندیده بودم اصلا عجیببب حالت بردگی داشت ناز میکیشد😂😂میگفتم دستت میبوسم پات و میبوسم و این حرفا

خلاصه یکم ازش پرسیدم دردت چیه داری ب زنت خیانت میکنی همون حرفا همیشگی مردا ک بهم توجه نمیکنه اصلا شبیه زنا رفتار نمیکنه منم کلا بلاکش کردم الان همش گه گاهی یا با ی شماره دیگ پیام میده یا ی پیج دیگ میاد واقعا کلافم کرده درسته ما خانومی میکنیم بخاطر زندگی شما ولی خب شمام یخورده سعی کنید رو شوهراتون کنترل داشته باشید خدایی اخه چرا تا ساعت 3 شب مرد سرش باید تو گوشی باشه از طرفی اینقد براش عادی باشه همه چیز گفتم نمیترسی زنت بفهمه ب دخترا پیام میدی میگفت ن اولش ناراحت میشه بعدش یادش میره اصلا چندشم شد ازش

اون زن دیگه شوهرشو مرده فرض کرده بود و نبودش واسش فرقی نداره، اون نازی که از شما میکشید از زنش میکشید زندگیش بهشت میشد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اون قسمت منت گذاشتن سرش رو درک نمیکنم که میگی ما خانومی میکنیم

عزیزم شما وظیفه خودت رو داری انجام میدی

به عنوان یه انسان به عنوان یه زن

البته که میگممقصر خانوم این آقاست نه اینکه به خودش نمیرسه این که این چیزارو میبینه و یادش میره

ولی گلم شما وظیفته که برای خودت ارزش قائل باشی خودتو دستمال کاغذی این مرد نکنی

وقتی اون به زن عقدی خودش پایبند نیست برای تو میخواد چیکار کنه

اون زن دیگه شوهرشو مرده فرض کرده بود و نبودش واسش فرقی نداره، اون نازی که از شما میکشید از زنش میکشی ...

دقیقا هزارر بار بهش میگفتم دلم برا زنه میسوخت راهنماییش میکردم این کار کن اون کار کن انگار از هم سرد شده بودن مرد اصلا سمتش نمیرف همش 2 سال بود عروسی کرده بودن

من گفتم دیدم؟ من فقط حرفا اون تکرار کردم و اطلاعی ندارم بحثم سر این همه چیز گردن دخترا دیگ نندازید خ ...

همون ک ندیدی یعنی مطمین نیستیم زنش به خودش نمیرسه. بعضی مردا ذاتا ج.ندن

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

دقیقا هزارر بار بهش میگفتم دلم برا زنه میسوخت راهنماییش میکردم این کار کن اون کار کن انگار از هم سرد ...

مرد هول همینه حالا میبینی زنش حوریه ولی این ذاتش کثیفه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بعد فدات شم اون قسمت رو که زنم به خودش نمیرسه و پشمای دست و ماشین رو نمیزنه رو همههههه بلااستثناء میگن بهم محبت نمیکنه و سرده و فلان حرف همیشگی مرد های خیانتکاره

بعد فکر نکن تو دافی اون داغونه و عاشق تو شده

فقط اینجوری میگه گولت بزنه

امیدوارم برای خودت ارزشش و شخصیت قائل باشی قشنگم

عزیزم اون قسمت منت گذاشتن سرش رو درک نمیکنم که میگی ما خانومی میکنیمعزیزم شما وظیفه خودت رو داری انج ...

دقیقا من تعهدی ب اون اقا و خانم نداشتم برای حفظ شخصیت خودم کنار کشیدم و این وظیفه ام نبود در شخصیتم نبود همچین کاری وظیفه اون اقاس ک تعهد داده ن من