2777
2789
نه روی بیشعوری و هرزگی و شل بودن تعهد مردا انگار خیلی حساب باز میشهمسئولیت کار زشت مرد ها رو جامعه ک ...

از نظرشون مردا شیشه شکننده هستن که خانما دائم باید مرقبشون باشن که یه وقت اوووف نشـن!

اون وقت این موجودات بی اراده و سست عنصر میشن قاضی، میشن تصمیم گیرنده، میشن شاهد عادل!!!!! ولی خانم حق قضارت نداره، شهادتشم قبول نیست

موافق نیستم

خب آقا اگه زنو و زندگیش رو دوس داشته باشه این کاررو نمیکنه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظرشون مردا شیشه شکننده هستن که خانما دائم باید مرقبشون باشن که یه وقت اوووف نشـن!اون وقت این مو ...

همین کاش تکلیف مارو مشخص کنن

اگه زن خیلی زرنگ و فریب کار و حیله گر و با سیاسته و مرد ساده و کم عقل و شل غریزه ست که خب غلط میکنید پس توی تمام مسائل مهم اختیارات رو دست مرد ها دادین و زن هارو از جامعه عملا حذف کردین

اگر هم زن ساده و احساساتی و بی عقله و مرد باهوشه و دانا و عاقله که خب پس مسئولیت مرد توی خیانت اینجوری بیشتره دیگه لطف کنید پس زنارو همه جا محکوم نکنید

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

نه والا من از اون دسته ها نیستم که خودمو گول بزنم!!!

من اتفاقا فقط وفقط شوهر خودم رو مقصر میدونم! مرتیکه بی معرفت اشغال

اون به من خیانت کرده و من رو کوچیک کرده،،،،،،، وگرنه از زن های خراب انتظاری ندارم،،،

لزوما اینطور نیست .

نگید بخاطر تنوع طلبیه که حرصم میگیره

چرا خیلی از مردا تنوع طلب نیستن به ما که رسید شوهرمون دوتا دوتا میخواد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

انگار مرد هیج کنترلی روی خودش نداره

بعد خیلی جالبه موقع اجرا قوانین که میشه همین مردی که تو اینمورد میگن هیچ کنترلی رو خودش و احساسش نداره میشه یه ادم منطقی که درست تر از زن میتونه تصمیم بگیره و احساسات رو تو منطقش دخیل نکنه!!!

رسما تو دیوونه خونه زندگی میکنیم

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیانت دوطرفس هرکس به اندازه خودش مقصره

اصلا خوندین چی گفتم؟🗿

اینجا بحث اینه زنا بجای اینکه بقیه رو مقصر بدونن و فک کنن شوهرشون گول خورده پدر اون مرتیکه هرزه رو در بیارن وگرنه هزاران زن ببخشید خراب وجود داره ک حاضرن خودشون و به مردا عرضه کنن..در مقصر بودن اون زنا هم شکی نیس

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

همین کاش تکلیف مارو مشخص کنن اگه زن خیلی زرنگ و فریب کار و حیله گر و با سیاسته و مرد ساده و کم عقل و ...

حرف حق

ولی کیه که بفهمه!!!!

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازگی باب شده همینو میگن،ولی جوابش اینه:پس انسانیت کجاست ؟؟مگ فقط باید در قبال چیزی که تعهد داریم کار اشتباهی نکنیم؟مگ پسر مجرد کمه؟

خب انسانیت حکم میکنه طرف حتی کرم هم ریخت شما چراغ سبز نشون ندید

به اون خانم تعهد نداری؛ب وجدان خودت که داری!به شأن و شخصیت خودت ک تعهد داری

مطلقا نمیپذیرم فقط شخص متاهل مقصر باشه ،توی ی خیانت هردو طرف مقصرن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁