2777
2789
خب چرا میگید قبول ندارماینجور آقایون تعهد ندارن وگرنه بچه نیستن که بقیه گولشون بزنن

یه چیزی رو هیچ وقت فراموش نکن خیانت همیشه دوطرف داره یه طرفش مرد هست یه طرفش زن . حالا ممکنه هرکدوم شروع کننده باشن یکی ادامه دهنده . بحث تعهد هم جداست چون ممکنه اون خانم هم متعهد نباشه. یا اون آقا متعهد نباشه . بحث گسترده تر از این حرفاس که با یه کلمه تعهد یا تنوع بخوایم تمومش کنیم

چه وجدانی اخه خواهر من؟؟ شوهر بر فرض مثال با ده سال زندگی به زن و بچه اش رحم نکنه،،،،، از یه دختر غر ...

ما رو؟خیر احساساتی ک تود اون زن هم چشیده و میتونه درکش کنه...نمیدونم چجور میشه بهت توضبح بدم. ادم وقتی از سمت دونفر اسیب ببینه از هر دوی اونا ناراحت میشه میخان بشناسن تورو یا ن.همجنس باشن یا ن... اگ هم جنس باشن ادمی ک خودش روحیات لطیف داره و خودش همه رو درک میکنه یا تو بعضی موارد درک میکنه میگه چرا اون درک نکرد...ادم فک میکنه بقیه هم شبیه خودشن دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مردی که باهاش ازدواج کردن و سند عقدنامه رو امضا زده انتظار وفاداری و تعهد ندارن اون وقت از زنای ت ...

تازه فقط این نیست که یکی تاپیک زده فامیلای نامزدم میگن با زنای زیادی در ارتباط بوده همه میان میگن گذشته شوهرت به تو ربطی نداره،دیگه نمیگن این مردای خائن همون آینده شوهر امثال ایشونه که گذشتش بهش ربط نداشته

ما رو؟خیر احساساتی ک تود اون زن هم چشیده و میتونه درکش کنه...نمیدونم چجور میشه بهت توضبح بدم. ادم وق ...

حرفتون رو تا حدی متوجه شدم من

ناراحت شدن یه بحثه مسئولیت اسیب رو گردن زنی که نسبت به زندگی ما مسئولیتی نداره انداخت یه بحثه ما حق داریم از دو طرف ناراحت شیم اما مسئولیت اتفاقی که برای ما افتاده با کسیه که به ما متعهد بوده

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی رو هیچ وقت فراموش نکن خیانت همیشه دوطرف داره یه طرفش مرد هست یه طرفش زن . حالا ممکنه هرکدوم ...

خب وقتی مرد شروع کننده اس دیگه چه حرفی میمونه

مشخصه شما پشت همجنستون هستین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

حرفتون رو تا حدی متوجه شدم من ناراحت شدن یه بحثه مسئولیت اسیب رو گردن زنی که نسبت به زندگی ما مسئولی ...

خب اگ کسی فقط طرف زن مقابل بندازه احتمال زیاد تو این حالته ک یا ب حدی عاشق شوهرشه ک دگ نمیتونه اونو مقصر بدونه و کور شده یا ازوناس ک قدیمی فک میکنن ک مرد مرده و نیاز داشنه و فلان بوده...منم اعصابم ازینجور ادما خورد میشه.اونا درواقع تقصیر و گردن این و اون نمیدازن در اصل خودشونو گول میزنن...

این جنگ جنسیتی و کشمکش تا ابد تموم نمیشه.

مگه اینکه هر فردی خارج از جنسیتش سالم زندگی کنه، هر فردی یک مسئولیت اجتماعی داره اگر به اون عمل کنه و در قبال جامعه اش سالم زندگی کنه مسلما نفعش اول از همه به خودش و بعد به دیگران می رسه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ادم عاقل فقط از شریک زندگی خودش توقع داره

آدم عاقل چند بار یه تاپیک رو نمیزنه! هدفتون چیه که به هرزه ها مشروعیت میدین و وقیح ترشون میکنین؟! معلومه که اونا هم مقصرن

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

نه ببین زنا اجازه ندارن قاضی بشن چون روی احساساتشون کنترلی ندارن ولی مردی ک اختیار تنبون خودشم نداره ...

زن قاضی داریم برای به کرسی نشوندن حرفتون دروغ نگین

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

باز از اون ور بوم افتادنم درست نیست

شوهرشون رحم نداده دلیل نمیشه یه زن غریبه خودشو بندازه وسط زندگی شون بگه من جور زنتو میکشم !

هر دو طرف باید رحم و مروت و حیا داشته باشن

مرد متاهل دنبال خیانت نباشه زنی هم اگر فهمید طرفش متاهله و زن و بچه داره با هزار بهانه و توجیه بهش نچسبه

ادمهای خارج از گودم مثل شما ، هر دو رو مقصر بدونن

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷