2777
2789
حرف حقولی کیه که بفهمه!!!!

بخدا تو هر جایی که گیر و گور میوفته میگن تقصیر زناست حالا یا زن ها با حیله گری و مکرشون یه کاری کردن یا با بی عقلی و سادگی و حماقتشون مردا کلا تقصیر ندارن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد خیلی جالبه موقع اجرا قوانین که میشه همین مردی که تو اینمورد میگن هیچ کنترلی رو خودش و احساسش ندا ...

نه ببین زنا اجازه ندارن قاضی بشن چون روی احساساتشون کنترلی ندارن ولی مردی ک اختیار تنبون خودشم نداره رو احساساتش کنترل داره و میتونه 😂💔

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

یسری هر چی بشه میدازن گردن هم جنس خودشون

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

من فک میکنم اینجوریه ک ادم میگه مردا ک احساساتشون ب اندازه خانمها نیست و نمیتونن حجم احساساتی مثل عشق و شکست توی عشق رو درست درک کنن...ولی خانوما ک همجنس هستن ک میتونن درک کنن چ بلایی سر ادم میاد در اینجور شرایط...ینی ادم ازون مردی ک خیانت کرده دست میشوره و خلاص.ولی خانمی ک ریخته روی اون مرد چ حسابی باز کرده چرا وجدانش قد ی نخود کار نکرده

چرا موافق نیستی گلم شما از همون خانومایی هستی که خودت رو میخوای گول بزنی!! اگه یه خانوم به شوهرش خیا ...

من خانم نیستم . توی بحث خیانت خیلی چیزا مطرح هست چه برای خیانت زن چه برای خیانت مرد . خیانت مجرد به متاهل . خیانت متاهل به متاهل خیلی نمیشه باز کرد موضوع رو . فقط نمیشه در حد یه خط اینو گفت و نتیجه گرفت

عزیزان خیلی از آقایون که خیانت میکنن، به طرف مقابل میگن که مجردن.دیگه خانم علم غیبت نداره که بدونه آ ...

دقیقا همینطوره یکی از دوستان من توی یه رابطه یک سال و نیمه بود و طرف باهاش سفر رفته بود هر تایمی از شبانه روز تلفنش و جواب میداد و بهش پیام میداد ولی بعد یک سال و نیم فهمیدم طرف متاهله و تا فهمید هم کات کرد و هم به اون خانم اطلاع داد اتفاقا همسر اون اقا هم خیلی متشکر بود بابت اینکه بهش اطلاع داده و اصلا دوست من و محکوم نکرد

منتهی خواهر و برادر اقا اومدن محل کار دوستم سر صدا که زندگی داداشمون و خراب کردی،نه عزیزم زندگی برادرتون رو برادرتون شخصا و دست تنها خراب کردن

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

من فک میکنم اینجوریه ک ادم میگه مردا ک احساساتشون ب اندازه خانمها نیست و نمیتونن حجم احساساتی مثل عش ...

چه وجدانی اخه خواهر من؟؟

شوهر بر فرض مثال با ده سال زندگی به زن و بچه اش رحم نکنه،،،،، از یه دختر غریبه اونم هرزه چه انتظار؟؟؟

ادم از غریبه اونم از نوع هرزه اش چه انتظاری میتونه داشته باشه؟؟؟ که بیاد ندیده نشناخته مارو درک کنه؟؟

اخه ببینید اون شخص سوم رو من تایید نمیکنم اصلا ها دارم میگم کسی که با اگاهی به شخص سوم بودنش میره تو ...

اون فرد سوم هم داره به انسانیت و اخلاق خیانت میکنه ، داره حرمت ازدواح ۲ نفر رو میشکنه ولی در کل میتونم بگم منم با شما هم نظر هستم

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نگفتم تنوع طلبیه . تنوع طلبی یه بحثه فقط

خب چرا میگید قبول ندارم

اینجور آقایون تعهد ندارن وگرنه بچه نیستن که بقیه گولشون بزنن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

مرد هم دیزیه لابد

بالاخره برای اون خرابای خیابانی یه خرجی میکنه پولی میده ساپورت میکنه دیگه

فالله خَیرٌ حٰفِظٌ وَ هُوَ أَرحَمُ الراحِمین✨لطفاً برای سلامتی همه ی تو راهی ها یک صلوات بفرستید❤️

خااااااااک بر سر جفتشون! اول مرد خائن بعدم زن هرزه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز