2777
2789
عنوان

خواهرزاده هام کلا مدرسه نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 35 پست
۱۷۱۲

خیلی سن مناسبیه و اصلا دیر نیست

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
کی همچین حرفی زده که ببرید استان دیگه؟ مدرسه نرید ها خود آموزش پرورش استان برید. یه کم زبون بریزید ط ...

کاش همون موقع میشد از کسی راهنمایی گرفت

من سعی خودم رو میکنم قانعشون کنم گرچه امیدی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستم 🥲

در مواردی که والدین و سرپرستان قانونی از ثبتنام کودک اجتناب میکنند یا در موارد اختلاف والدین با هم موجب ورود آسیب به سلامت، امنیت یا تأخیر و وقفه در آموزش طفل و نوجوان میشود و وی را درمعرض خطر قرار میدهد دادستان شهرستان به موضوع ورود و اقدامات قضائی لازم جهت حمایت از اطفال انجام میشود.

در بند ه ماده ۳، بازماندن طفل و نوجوان از تحصیل را مصداق یک آسیب دانسته و یک رویکرد مداخله حمایت گرانه در راستای ایجاد تضمین کافی برای ادامه تحصیل کودکان را مد نظر قرار داده است.

در این زمینه قانون گذار، برای منع تحصیل کودکان مجازات درجهی ۶ را در نظر گرفته است، یعنی حبس بیش از شش ماه تا دو سال و قانون گذار در راستای حمایت از کودکان به خصوص در ماده ۸ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان به این نکته توجه کرده است که هر زمینهای برای ترک تحصیل یا فرار از تحصیل جرم انگاری سزاواری را در پی داشته باشد.

بنا بر ماده ۷ و ۸ این قانون، افرادی که به عنوان سرپرست یا اولیا کودکان و نوجوانان مسؤولیت نگهداری، مراقبت و تربیت طفل را دارند، اما بر خلاف مقررات قانون تأمین وسایل و امکانات تحصیل اطفال و نوجوانان ایرانی مصوب ۱۳۵۳/۰۴/۳۰ از ثبت نام و فراهم کردن موجبات تحصیل طفل و نوجوانان واجد تحصیل تا پایان دوران تحصیل متوسطه امتناع کرده و یا به هر نحوی از آن جلوگیری کند، به انجام تکالیف یاد شده و جزای نقدی درجه ۷ قانون مجازات اسلامی محکوم میشوند.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

چه عجیب.

چجوری آموزش و پرور خودش پیگیر نشده تازه سنگ هم انداخته جلو پا شون؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

چه ظلم بزرگی در حقشون شده

مگه کدوم شهر و روستا هستن؟

مادر من ۶۰ سالشه،اون موقع این شرایط داشتن

الان تو همون روستاشون همه دخترا به راحتی دانشگاه میرن...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اگه میتونی بگو کدوم شهر هستین بگردیم یه آشنایی پیدا کنیم توی همین سایت کلی معلم هست بالاخره اونا به سیستم بازرسی آموزش پرورش آشناترن. یه کمم باباشونو بترسونین.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!