2777
2789

خدا پدرمو برام حفظ کنه همچنین عزیزان شما رو .

من با شوهرم فوق العاده مشکل داریم از دهن بینیش وابسته خانوادشه بی زبونه خیلی جواب هیچکس و نمیتونه بده تا مرز طلاق هم رسیدیم .

اما اینم باید بگم که من تا دیپلم خونه پدرم به زور خوندم دوتا کتاب میگرفتم بابام میگفت الان ورشکست میشم ولی شوهرم منو کلاس کنکور ثبت نام کرد بهترین کتاب بازار برام خرید حتی گفتم بزار از دیوار دست دو بگیرم گفت نه بهترین لوازم التحریر برام میخره تو دوران دانشگاه عین یک پدر تا خوراکی تو کیفمو میخرید میزاشت تو کیفم پول تو جیبی بهم میداد هر ترم نمره هامو نگاه میکرد معدل الف میشدم حتما تشویقی برام یه چیز میخرید تا همین الان که پشت کنکر وزارت بهداشتم من هر سه مقطعم رو از لیسانس تا دکتری خونه شوهرم خوندم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو الهی شکر

من از این جور شوهرا خوشم میاد

همیشه آرزوم بود شوهرم تپلی و سنش ازم خیلی بزرگتر باشه

ولی خب نشد یه شوهر چارشونه و اندامش مناسبه چاق نیس🫠

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

همین دیگه من خیلی تاپیک زدم بدشو گفتم باید اینم میگفتم

ممنون از اطلاع رسانیت😂😂خیلللی خوبه اینطوری عالیه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!