2777
2789
عنوان

شده بود فکر کنین هیچ وقت نمیتونین ازدواج کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا این حس رو داشتین قبلش؟چند سالتون بود ازدواج کردین

۲۰ سالگی ازدواج کردم

قیافم بنظرم جذاب نبود . اصلا جایی نمیرفتم ک تو اجتماع دیده بشم و فرصت آشنایی با کسی داشته باشم سواد کمی داشتم زیادی پولدار نبودیم اخلاق بابامم یکم ناجور هست فک میکردم کسی نمیاد سمت خانواده ما

خواستگار زیاد داشت؟ یکم از شرایطش بگو شاغل بودن و .. اینکه اخر چطور ازدواج کرد

خواستگار داشت اون اوایل که خانوادم الکی رد میکردن موقعی که زیر ۲۰ سالش بود خواستگاراش بهتر بود و الکی رد کردن فکر کردن پسر شاه میاد 😂

بعدش کم کم کمتر شدن و چون غریبه بودن بیشترشون بابام راضی نمیشد میگفت فامیل باشه

بعدم همین جور که پیش رفت سنش بالاتر رفت کمتر شدن و گاها از خودش کوچیک تر که باز هم غریبه بودن نمیشد قبول کرد

خیاطی زده بود از اشناهای دور بودن مشتری خیاطیش اونجور اشنا شدن سنتی و اومدن خواستگاری همسرشم هم سن خودشه و ماشالا خونه و ماشین هم داشت و خوش اخلاق خانواده خیلی خوب

البته اینم بگم که چله زیارت عاشورا به روش حق شناس گرفت فکر کنم پنج شش ماه بعدش ازدواجش جور شد همه راضی بودن کسی مخالفتی نداشت نه این ور نه اون ور راحت اوکی شد ازدواجش