هالیود مدیر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 18 عنوان قرص یاسمین و چاقی | مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 19 پست سلام دوستان من اقا هستم ۲۶ سالهبرای افزایش وزن با یک مشاور عرب صحبت کردم که یک قرص معرفی کنندبعد ایشون قرص یاسمین معرفی کرد من اومدم ایران سرچ کردم این قرص هورمون بیشتر برا خانوم هاست ایا ممکنه مصرف بشه توسط اقایون ؟ 1404/09/23 | 15:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کورالین0_0 عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 246 خوب کراتین و گینر هم مال اقایونه خانم ها مصرف میکنند.. من درموردش اطلاعی ندارم ولی آیا توی کراتین که میگید هورمونه؟ اگه هست که خب ضرر دارهاگه شما هورمون زنانه مصرف کنی خودت تصور کن چه بلایی سرت میاد پس بذارش کنار
هالیود مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 18 من درموردش اطلاعی ندارم ولی آیا توی کراتین که میگید هورمونه؟ اگه هست که خب ضرر دارهاگه شما هورمون زن ... ببین به نطرت عوارض اش در چه حده اگه مصرف بشه؟
کورالین0_0 عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 246 ببین به نطرت عوارض اش در چه حده اگه مصرف بشه؟ ما دخترا اگه هورمون مردانه بدنمون بره بالا پریود نمیشیم روی چونه و پستان مو ضخیم رشد میکنه مثل آقایونحالا تو فکر کن هورمون زنانه مصرف کنی شبیه چی میشی منم نمیدونم
هالیود مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 18 ما دخترا اگه هورمون مردانه بدنمون بره بالا پریود نمیشیم روی چونه و پستان مو ضخیم رشد میکنه مثل آقایو ... اخه وزنم ۵۸ .قدم ۱.۷۲ هست لاعرم ..وقت اراده باشگاه ندارم گفتم یه چیزی مصرف کنم چون هورمون خانوم ها برای قوی شدن بدن خیلی بالاس گفتم شاید موثر باشه