2777
2789

نامزدم خانواده مذهبی بودن و ما هم مذهبی هستیم

اما فکر کنم خیلی خودشو ادم صالحی میدونست😐😐

اخه مثلا میگفت بهم گفتن من زودتر از تو میمیرم میگفتمکی گفته میگفت من میفهمم😐😐😐😐

یا اینکه اذیتم میکرد خودش و خانوادش بعد من ناراحت میشدم میگفت ما کار بدی نکردیم تو اجنه کافر باهات اینکارو میکنن که کار مارو بد ببینی وگرنه کار ما طبیعی بود😐😐😐مبگفتم خانوادم هم ناراحتن میگفت تو خونتون اجنه رفت و امد دارن میگفتم ما نماز خونیم قرآن خونیم میگفت من دیدم خیلی درست به جا نمیارید یکی نبود بگه مگه نعوذ بالله خدایی😐

یا اینکه میگفت ما قراره فرزند صالح داشته باشیم اجنه نمیخوان بزارن برای همین میرن تو جلدت😐🤦♀️

یا مادرش و خودش میگفتن برامون دعا گرفتن وگرنه خوب بودیم با هم که😐😐😐

بعد یه چیزی که میگفت این بود ۴ قل بخون و ۴ قل واقعا خوبه میگن اما اگه میخواسته منو اذیت کنه چرا میگفت ۴ قل بخون که خوبه😐😐😐😐 و من فکر میکردم پس حرفاش راسته

به نظرتون اینچیزا چرا و از کجا میگفت؟دردش چی بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف ک اسلام دست و پامو بستهواژه که در شانه نامزدت باشه پیدا نکردم بنظرم بدترین فحشم کمه براش...همینا ...

یه بار با هم رفتیم حموم من غسل کردمگفت درست غسل نکردی و دعوام کرد😐ولی درست غسل کردم بخدا اصلا خودم و خانوادم هم مذهبی هستیم

بگو که ازش جدا شدی، اینجور آدما به اسم دینداری آدم و روانی میکنن

اره جدا شدم

اخه خانواده خودممخصوصا پدرم مذهبی هستیم

ولی انگار خیلی خودشون رو تو دین داری بالا میدونست دلیلش هم میدونم اما الان بگم درست نیست

ولش کن منم دیدم اینجور آدمی حالا کارتون به کجا رسید؟

جدا شدمشکر خدا

ببینمن فکر میکردم راست میگه و مشکل از منه هی بیشتر نماز میخوندم دعا میخوندم که جنا ولمکنن😐😐😐😐😐سنم کم بود اونم انقدر میگفت که باورم شه

اره جدا شدماخه خانواده خودممخصوصا پدرم مذهبی هستیم ولی انگار خیلی خودشون رو تو دین داری بالا میدونست ...

خداروشکر کن اون یه وسواسی بدجور بوده حتی مسلمونم نبود به یه چیزی سه پیچ میشد الهی خدا یه شوهر خوب قسمتت کنه

یه بار با هم رفتیم حموم من غسل کردمگفت درست غسل نکردی و دعوام کرد😐ولی درست غسل کردم بخدا اصلا خودم ...

ببین خیلی از اینجور آدما متنفرم

منم مذهبیم اما مثل شما میانه هستم عزیزم

متنفرم و حالم از این تند رو ها بهم میخوره ایکاش میتونستم 8000 فحش بهش بدم بگیرم بزنمشم ک خالی بشم

ببخشیدا اسی ولی اخه یکی نیس بگه گ*ه خوری ؟ به تو چه ربطی داره ؟ اول برو گناه خودتو درست کن چون فقط اماما بی عیبن

سلامت باشی گلم حیف تو...

خداروشکر کن اون یه وسواسی بدجور بوده حتی مسلمونم نبود به یه چیزی سه پیچ میشد الهی خدا یه شوهر خوب قس ...

میگفتم بچه بیادیم دوست دارممیگفت نه دوست ندارم ۷ سال نباید بچه بیاریم اونم پسر 😐😐

بعد ادعای خیلی مذهبی بودنش هم میشد

عقد بودی یا نامزدی باهاش رفتی حموم🫤

عقد بودمبابا😂😂😂

گفتم بعد میرمحموم الان برمخانواده ها ببینن زسته گفت پس نماز اول وقت چی پاشو بیا غسل کن رفتم سر غسلم دعوام کرد