2777
2789

دارم جدامیشم هرکی میپرسه چرا میگم رفیق باز بود شبا دیر می اومد خونه زن میبرد باغ الانم شوهرم شاکیه میگه ابرومو الکی بردی من کاری نکردم.ولی خب اگه منم چیزی نمیگفتم اون پشت سرم حرف میزد حتی الانم همه جور تحمتی زده بهم ابرومو برده

گاهی عذاب وجدان میگیرم ک اینجوری بی ابروش کردم میگم شایدم کسی حرفمو اصن باور نکنه انقدر که ظاهر شوهرم تمیزه

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من ک نمیخوام برگردم

نخوای عزیرم ولی اینجوری فاتحه ی اخلاق رو خوندی

خواهرمنم جداشد ولی جز من و یک نفردیگه که درحریان بودیم احدالناسی خبرنداره علت جداییشو

گف هرگز ابروشونمیبرم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
اگر این کاراهارو واقعا کرده نه اشتباه نکردی چون اینجور افراد برای تبرئه خودشون دست به هر کاری میزنن

واقعیشو که من به چشم ندیدم ولی پیامکای تو گوشیش همینو میگفت

وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄