2777
2789
عنوان

یه راه موفق برای فراموش کردنش

83 بازدید | 9 پست

من یه راه مطمن و تجربه شده سراغ دارم برای اینکه کامل فراموشش کنی حتی اگه هر روز ببینیش :
راهش اینه رابطت کاملا قطع کنی و اجبارا به ذهنت اجازه ندی در موردش فک کنی

قول میدم اینجوری دو هفته تا یک ماه از ذهنت میره از قلبتم میره این تنها راه نابودی دوست داشتن و عشقه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت طلا حتما امتحان میکنم

اگه جواب نگرفتی بیا فوش بده بهم که دروغگویی ولی واقعا مغزتو مجبور کن بهش فک نکنه حتی هیچ جور اما و اگر هم نگه مثلا نگه اینکارو میکردم اگه اون کارو میکردم نذار مغزت با این اما و اگرا لذت واهی ببره.

میشه بکم توضیح بدی من سه ساله از این موضوع رنج میبرم رسما روانی شدم دیگ💔هرثانیه تو فکرمه

بهش فک نکن قدرت ذهنتو بذار رو یه چیز دیگه

وقتی به اما و اگرها فک میکنی و هی میاد تو ذهنت مغزت پاداش کاذب میگیره ولی قلبت میریزه اذیت میشه مثه مردا که اصلا براشون مهم نیست باش. به این فک کن که اونم ادمه میخوره میخوابه میره دسشویی و از این چیزا بعد میگی عه اونم که مثه خودمه پس ولش کن اینجور میترسم از تنهایی ام لذت ببری که خطرناکم هست چون اگه خو کردی به تنهایی و خودت بودن دیگه دوس نداری در بیایی از این حالت