2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا عقده تبریک روز مادرو دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 92 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون عروس کوچیکتر از مادرشوهرهتوقع داری مادرشوهر زنگ بزنه به عروس؟

دیگ برای تولدش باید تبریک بگه وقتی خود اون خانم با وجود سن بالا شعور نداره پس حقشه

نباید حتی حالش رو پرسید. تلفن زدن به اینجور ادمای پررو و خودخواه هم زیادیه چون حتی اگر براش سرویس طلا هم بخری باز زبونشون درازه.

منم 14ساله ازدواج کردم همیشه اولین نفر و بهترین کادو میبردم ولی دوسال پیش بابت کادو کاری کرد که دیگه ...

شما قضیه ش فرق داره وحق داشتی

چرا میگفت کادو کمه؟؟

ما یه بار پول نداشتیم

دوتا سس خوری برای مادرم

دوتا سس خوری برای مادرشوهرم خریدیم

مادرم انقددد تشکر کرد بوسشون کرد گذاشت ویترین کابینت گفت راضی به زحمتتون نبودم

مادرشوهرم گفت این چیه اینا چیه پسشون داد 🤭

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مادر من که نیست اینم بدجنسی نیست مهربون باشه همه عروسا دوسش دارن

شوهرت که از زیر بوته به وجود نیومده ، چطور پسراشون خوبن خودشون بد ...

همسرت باید قدردان مادرش باشه ، و اگر شما هم به خاطر همسرت با مادرش مهربون باشی خیلی بهتره... مگر اینکه همسر شما هم با مادر شما خوب نباشه اون وقت حق داری

منم 14ساله ازدواج کردم همیشه اولین نفر و بهترین کادو میبردم ولی دوسال پیش بابت کادو کاری کرد که دیگه ...

اشتباه اوایل من

منم چندین ساله سرد شدم و هیچی نمیبرم مثل خودش

بخوای نخوای غریبیست مادرت هیچ وقت نیست

دیگ برای تولدش باید تبریک بگه وقتی خود اون خانم با وجود سن بالا شعور نداره پس حقشه نباید حتی حالش رو ...

نمیدونم فرهنگشون چطوره ولی برای روز تولد بهم زنگ نمیزنیم

عید وروز پدر وروز مادر فقط

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

شما قضیه ش فرق داره وحق داشتیچرا میگفت کادو کمه؟؟ما یه بار پول نداشتیمدوتا سس خوری برای مادرمدوتا سس ...

نه نگفت کمه کاش میگفت کمه.یه کارت هدیه ۵۰۰تومنی بردم چون همه شیرینی خریده بودن سر راه یه گلدون آپارتمانی سانسوریا ۳۰۰خریدم ولی دوروز بعد شنیدم گلدون رو خاکش رو خالی کرده نکنه دعا گذاشته باشم داخلش دخترش لو داد .خیلی بهم بر خورد خیلی سر یه هفته هم گلدون و با کل نابود کرد گفت خشک شد