خودم مامایی میخونم چن بار تاپیک زده بودم ازدواج ماما با پزشک یا دندون پزشک همه از دم گفته بودن نمیشه در ی سطح نیستن ولی الان ک گفتم دخترخالم همه گفتن اره مشکلش چیه تو حسودی
واقعا تکلیفتون با خودتون روشن نیست بدبخت اونایی ک زندگیشون رو حساب اینجا میچرخه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مثلا دیپلم و معلم و حتی منشی مطب با دکتر ازدواج کردن
ایشون که ماماست نباید ازدواج کنه؟
💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave
تو یه حیطه ان؟ 😂😂مثل اینه که بگی اون که تو خونه شلوار شوهرشو میدوزه هم خیاطه اون که مزون عروس داره ...
حالا چه فرقی میکنه شاید اونی که دقیقا تو یه حیطه باشن از نظر اخلاقی باهم جوردرنیان فقط چون پزشکن باید چشماشونو رو همه چی ببندن؟ پزشک میشناسم با زن خانه دار ازدواج کرده اینو خداییش جدی بهت میگم . خانمه فوق دیپلم داره رشته کامپیوتر یا فک کنم مدیریت
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
من خودم از اونام که هرکی تاپیک میزنه دوس دارم بهش امیدواری بدمینی نتونیم توی مجازی یه حرف مثبت بزنیم ...
دقیقا کاملا موافقم ، حالا مطمئن باش همون کسایی که اعتماد به نفس کسایی که با ذوق میان میگن پزشکی قبول شدن رو میارن پایین سر کوچیک ترین چیزای خودشون پز میدن و همونو تا جایی که میشه بزرگش میکنن😒
اینایی که میگن در یک سطح نیستن آیا خانم باشغل آقا ازدواج می کنه یا با خودش؟ مثلا دیپلم و معلم و حتی ...
خوبی عزیزم؟ خیلی وقته ازت خبرنداشتم
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم