این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
آبرسان رو آره هر روز شوینده رو من یه روز در میون و هروقت برم بیرون میزنمیخ هم یه روز در میون میذارم
مرسی
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
غذایی سالم ک همیشه غذای خونگی میخورم روده ام خوب کار میکنه فست فود چندماه ی بار اونم خونگی شیرینی هم ...
منظورم غذای خونگی نیست صرفا بزن گوگل بشقاب رژیمی عکسارو نگاه کن منظورم همچین چیزیه غذای آب پز، بخارپز،ورزش کن واب بخور هرروز صبح یه قاشق روغن زیتون بخور رودت حتما باید خوب کار کنه باور کن یه مدت انجام بدی بعدش دعام میکنی برای لک هم ضد لک بگیر ولایه بردار من لایه بردار سینره گرفته بودم چندسال پیش بخاطر زخم صورتم لک شده بود خیلی تاثیر داشت البته دکتر یه سری کرم دست ساز هم بهم داد یا صابون مخصوص اگه میتونی یه دکتر برو
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.