2777
2789
عنوان

حاجت روا شدممممم بیاین روش قطعی بگم بهتون 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 33 پست

حاجت من خیلی محاله

مال تو خیلی محال بود؟

منم آنقدر دلم شکسته اصلا واسه من جواب نمیده انجامم بدم

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر حالا من یه کار دیگه هم یادت میدم منم از این نتیجه گرفتم ولی برای نیت محال نبوده نیتی بوده ک شدنی بوده و من با این کار یکم زودتر ب اون نیت و هدفم رسیدم مثلا توفیق سفر مشهد کربلا مکه یا مثلا قبول شدن توی امتحان یا مثلا رسیدن ب یه خواسته ای ک شدنیه محال نیست خب حالا اون کار اینکه شما نیت کنی و هرروز سر یه تایم مشخصی مثلا بعد یا قبل از نماز صبح یا ظهر یا عصر یا مغرب یا عشا فرقی نمیکنه یا اصلا هرساعتی فرقی نمیکنه اما مداوت روی اون تایم اثر داره هرروز تا ۴۰ روز صد صلوات بفرستی ب نیت اون خواسته قلبیت و این خییییلی مهمه ک اصلا اصلا ب کسی نگی و مصمم باشی یعنی صبور باشی و تا ۴۰ روز ادامه بدی هرروز صد صلوات سر یه تایم مشخص تا ۴۰ روز التماس دعا ❤️❤️❤️

شما نه رقیب مایی نه دشمن مایی نه مال این حرفایی😅😎

هرروز به نیت یکی ؟۲۰۰ تایا هرروز ب نیت ۱۴ تا

نه عزیزم اینجوری که امروز ۱۰۰ تا برا پیامبر

فردا ۱۰۰ تا امام علی

پس فردا ۱۰۰ حضرت فاطمه

البته من وقت آزاد داشتم تو یه روز برا چند تاشون میخوندم