2777
2789

پسر خاله ی مادرمه

بهم گفت از بچگی عاشقت بودم الانم هستم ولی من ردش کردم بش گفتم عین داداشیمی

نمیتونم تو رو به چشم شوهرم ببینم

گذشت و گذشت ما دوستیمون خراب نشد همپنجوری دوستای فابریک موندیم و باهم کلاس زبان ثبتنام کردیم که بیشتر بتونیم همو ببینیم😂ولی خب درسای کلاس زبانمون دیگه داشت خیلی سخت می شدن اون دیگه ادامه نداد

حالا بگذریم چند روز پیش مامانش به مادرم زنگ زد منو براش خاستگاری کردن مادرمم خیلی خوشحال شد از خداشه من با پسرخالش ازدواج کنم چون هم خانوادش خوبن هم از نظر مالی خوبن پسره الان خونه داره با اینکه ما اینجا دخترا بعد ازدواج میرن با مادر شوهر اینا زندگی میکنن

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

یه چند ماه دیگه هم وامش در میاد میره ماشین میخره

اینا رو گفتم که بدونید موقعیتش خوبه

حالا منه اسکول از وقتی ننش زنگ زد ازم خاستگاری کرد باش قهر کردم که چرا از رابطه دوستیمون به خانوادت گفتی اینجوری دیگه حتا روم نمیشه بیام خونتون و از اون موقع به بعد هر پیامی میداد سین میکردم جواب ندادم 🤒🤦♀️

الان عین چی پشیمونم اخه منم دوستش دارم همبازی بچگیم بود خودمم تو سن بلوغ یه دوره ای روش کراش بودم 😭

حالا میخوام بش پیام بدم

چی بش بگم؟

مثلا بگم پیام ندیاااااا یه موقع پرنسسیت زیر سوال میره

بعد اگه گفت تو جواب پیامامو نمیدی چی بگم؟🤒🤦♀️

شمام اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگییید😂

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چند ماه دیگه هم وامش در میاد میره ماشین میخره اینا رو گفتم که بدونید موقعیتش خوبه حالا منه اسکول ...

نه پیام نده اون خودش پیام میده

بعد با ملایمت بگو خجالت میکشم از بقیه حالا

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یکم صبر کن دوباره خودش پیام میده اونموقع جواب بده تو الان هیچ کاری نکن فقط صبر😁

دو هفته گذشته هنوز پیام نداد

قبلا بیشتر از ۳ روز نمیتونست خودشو نگه داره پیام میدهد

الان نکنه دیگه کلا بیخیالم شده؟😭

پیام نده زشته،،، بنظرم بقیو هاید کن ی استوری چیزی بذار شاید واکنش نشون داد

چندبار استوری گذاشتم نمیبینه

کلا زیاد از فضای مجازی استفاده نمیکنه

قبلا فقی بخاطر من میومد واتساپ

بگو عرض سلام ومرام بانو خاستگارتم خااااستارتم)دیالوگ منصور تو بامداد خمار😁)

وایییی نه این خیلی ضایس😂🤦♀️

چندبار استوری گذاشتم نمیبینه کلا زیاد از فضای مجازی استفاده نمیکنه قبلا فقی بخاطر من میومد واتساپ

خب پیام بده حالشو بپرس بگو نمیخوام دوستیمون خراب بشه یا ی سوال در مورد کلاس زبان چیزی بپرس،،، ی بهونه ای جور کن

و خدا چقد منو دوست داشت که تو رو بهم داد♡خدایا شکرت ممنونم🫀

خب پیام بده حالشو بپرس بگو نمیخوام دوستیمون خراب بشه یا ی سوال در مورد کلاس زبان چیزی بپرس،،، ی بهون ...

چی بگم دقیقا

مثلا بگم سلام حالت خوبه

بعدش چی بگم؟🤣