2777
2789
عنوان

باردار شدن با طلا فروختن کار درستیه بنظرتون😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 43 پست

آیا میتونی آینده بچه رو تامین کنی ؟

اگه آره که خب بیار

اگه حتی یک درصد هم شک داری بیشتر فکر کن اوضاع رو ببین

بچه خیلییییییی خرج داره هرچی بزرگتر میشه هم بیشتر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بزرگه. بچه روزیشو میاره ان شاالله با خودش

با دلار بالای ۱۲۰ بازم این حرفو میزنید !

تاسف میخورم

همینه که وضعمون اینه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
هزینه ماهانه بچه چقدره؟

من یه بچه دوساله دارم

یدونه ۴ ماهه

خرج ۴ ماهه رو از اول روز تولد نوشتم

بجز پوشک و شیرخشک، ماهی ۴ تومن تا حالا میانگین هزینه بوده براش... لباس و اسباب بازی و مکمل و اینجور چیزا

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من یه بچه دوساله دارمیدونه ۴ ماههخرج ۴ ماهه رو از اول روز تولد نوشتمبجز پوشک و شیرخشک، ماهی ۴ تومن ت ...

از پس نوزاد صد در صد بر میایم پس اینجوری که گفتید دو ساله الان چقدر خرج داره؟

من دو تا دارم وضع اقتصادمون خوبه شکر خدا ولی اگر میدونستم اوضاع اینه نمیآوردم ظلمه به بچه مگه فقط پوله اینده میخواد اب برق منابع هیچی نداریم بچه دومم یه مشکل مادرزادی داره پول درمانشو دارم ولی دکتر حسابی نداریم و...

صلاح مملکت خویش خسروان دانند

ولی من شنیدم قبل از خرداد ۴۰۵ ج.ن.گ میشه دوباره به احتمال ۹۰. درصد یعنی قبل جام جهانی

به نظرم تا اون موقع صبر کن اگه نشد که بهتر بعد اقدام کن

من تو دوران جنگ بیشتر تو فکر حامله ها و اونایی که نوزاد داشتن بودم هی میگفتم بنده خداها از همه بیشتر استرس دارن

از پس نوزاد صد در صد بر میایم پس اینجوری که گفتید دو ساله الان چقدر خرج داره؟

۴ تومن رو برای ۲ ساله گفتم دیگه

مثلا اوایل هزینه لباسش بیشتر بود، هرماه کوچیک میشد

الان هزینه کفش و اسباب بازیش بیشتر از لباسه

چندماه دیگه میره مهدکودک، اونم یه هزینه دیگهست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
با دلار بالای ۱۲۰ بازم این حرفو میزنید ! تاسف میخورم همینه که وضعمون اینه

خدا كمك كنه به همه ان شاء الله و اينكه واقعا قدم به ها خيره . اميدوادم بهترين قسمت شما و اسي و همه بشه🥺❤️☺️🌷

با این اوضاعی که کشور ما داره و این که کلا دنیا داره رو به بد شدن میره من عمرا بچه دار شدنو عقلانی نمیدونم میدونم شاید بگید اگه اینطوری باشه نسل انسان منقرض میشه ولی بالاخره کسایی هستن که به نسبت شرایط خیلی ایده آلی دارنو همونا بچه دار میشن من خودم باشم میلیاردرم باشم بچه نمیارم انقد که استرس و سختی و دردسر داره اصلا کسایی که خودشونو به آبو آتیش میزنن بچه دار شن تا هم خودشونو یه عمر سختی بدن هم بچه شونو درک نمیکنم

خدا كمك كنه به همه ان شاء الله و اينكه واقعا قدم به ها خيره . اميدوادم بهترين قسمت شما و اسي و همه ب ...

حرف شما درست ولی بخاطر همین جمله که بچه روزی شو با خودش میاره و جمله های شبیه به این و فکر نکردن به آبنده ی بچه ست که انقدر فقر تو جامعه زیاده چون شرایطو نسنجیدن اون بچه باید یه عمر حسرت بکشه با این اوضاع گرونی