2789

بچه ها من دانشجوی پرستاری ام. رتبه ام ۷۸۰۰ منطقه۳ بود. همراه با خواهرم از تیر شروع کردم و نمراتم فقط یکم تغییر مثبت داشتن تغییر زیاد نداشتن.

باید بیشتر تلاش کنم در حد پزشکی شه.

دیگه خسته شدم و ناامید شدم و میخوام ماه بعد برم دانشگاه رشتمو ادامه بدم..

بابام به مامان میگه دخترم بهتره بمونه که ارزشش تو جامعه بیشتر شه. واسه پرستیژش میگه که خواستگار خوب بیان. مامانم میگه اگه خواهر کوچیکت پزشکی قبول شه به ارزشت تهمت وارد میشه، بخون تو هم قبول شی.

منم خسته ام میخوام برم دانشگاه کنارش کارای زیبایی لیزر اینا یا رنگ مو و مژه یاد بگیرم درآمدم بالا ببرم و پرستیژ کاریم بهتر کنم.

مردا این دوره زمونه هم دیدم حداقل ۶۵ درصدشون به تحصیلات طرف اهمیت میدن، حتی بعضیا که تعدادشون کم نیس میخوان همسطحشون باشه...

La

خودت اگه دوس نداری نخون ولی همراه با پرستاری این کارا سخته و هم سطح هس نیستن و جدا از همن .. تو ک دانشجویی اونم همچین رشته ی سختی سطح درستو بالا تر ببر و چیزایی مث زبان و برنامه نویسی اینا یاد بگیر

این روز ها برای کسایی گریه کردم ک نمیشناسمشون فقط میدونم خیلی شریف بودن ... ب امیدی ازادی کشورم ...( چند کاربری داشتم ک ب لطف یک سری چاپلوس و گزارش زن ترکید) تاپیک های قبلی برا دوستمه من انقد ترکیدم کاربریشو داد ب من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فکر میکنم بخش زیادی از ازدواج به شانس مربوطه.... خودم پزشک میشناسم با یک معلم ازدواج کرد ... پرستار میشناسم با معلم ازدواج کرد ... اینارو که میگم خودم دیدم نه اینکه از جایی شنیده باشم اگر خودت از پرستاری راضی هستی ادامه بده در کنارش یک شغل دوم داشته باشه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

پرستیژ پرستاری به اندازه ای کافی هست نیاز نیست بخاطر خواستگار بهتر خودتو سختی بدی اگر رشتتو دوست نداری ک بمون پشت کنکور وگرنه کلی خانم دکتر بیکار ریخته تو مملکت رفتن سراغ کار زیبایی یا عروس شدن و دیگه بیخیال کار شدن یا رفتن سرکار دیدن سخته ادامه ندادن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://ninisite.co/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بین دکتر شدن و خواستگار لزوما ارتباط مستقیمی وجود نداره

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

چرا دارهدیدم که میگم

من که ندیدم

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉