2777
2789
عنوان

وای شما هم تازه عروس بازی در میاوردین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
😂😂😂وای

اخه اونا پنهان میکردن به فامیل نمیگفتن و به زور میومدن منو میبردن پسرشون رو میزدن میگفتن خوب باشید عروسی کنید برید ابرومون نره

منم ایطوری گذاشتم همه با خبر شن دیگه اینام فکر ابرو و.. رو بزارن کنار همینم شد😂😂😂جواب داد کارم

حین جدایی بودیم سه روز راجب اخلاییات بدی که منجر به جدایی میشه و توی این بود استوری گذاشتم😐😐😐کلیپ ...

یاد خالم افتادم😂

شوهرش بی خبر ازشون ماشینشو فروخت فرستاد برا داداشش که بدهکاری بالاآورده بود

خالم دقیقا 2هفته تمام استوری مرد بی لیاقت و خانواده بد شوهر و آدم سمی میذاشت😂

همه زنگ میزدن مامانم یه چیزی بهش بگید

اونم بیشتر میذاشت میگفت بزار عقده دلمو اینجوری خالی کنم اونارم عقده ای کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خالم افتادم😂شوهرش بی خبر ازشون ماشینشو فروخت فرستاد برا داداشش که بدهکاری بالاآورده بود خالم دق ...

🤣🤣🤣وایییی

من فامیده خودمو هاید کردم نبینن فقط فامیلای اونا ببینن

هی میزاشتم پدرم میدونم نجاتم میدی عاشقتم😐🤣🤣یا یه کلیپ دکتر انوشه بود که خلاصش این بود با مرد خسیس بددل بچه ننه خاله زنک ازدواج نکنید نامزد منم همه این رفتارارو داشت اینو که گذاشتم استوری فرداش دیدم انفالو کردن🤣🤣🤣🤣🤣زن عموی نامزدم بهم زنگ زد خالش زنگ منو شست گذاشت کنار عمش زنگ زد با مهربونی حرف زد درستش کنه دیگه همه فهمیدن بعد رفتم برای طلاق😁😁😁

آخی😂خوب کردی

بعد که داشتیم جدا میشدیم فامیلاشون میگفتن ما شبیه اونا نیستیم ها

یا میگفتن دخترتو دادی به اینا ما تعجب کردیم.یکی دوتاشون به قامیلامون گفتن تو اتیش افتادن خداکنه بتونن دخترشون رو نجات بدن

راستم گفتن ادمای عوضی بودن از شغلشون سو استفاده میکردن و خداروشکررر نجات پیدا کردم.

حالا ۷ ماهه جدا شدیم ۴ ماهه زن گرفته😐😬😬😬

ای وای پس خدا بهت رحم کرد چ فامیلایی داشت😪😂سرعت عملش هم خوب

من تو خونشون بودم از بس اینا از فامیل بدشون میومد جایی میرفتیم تودشونو میگرفتن یا کنایه میزدن و دل میشکوندن😬😐اصلا جو خونشون سنگینننن و پر بار منفی

اره عالیه.از پارسال شهریور تا امسال شهریور این سومین نامزدیشه😐😂😂اولی قبل عقد من بعد عقد این دیگه قطعا به مرحله عروسی میرسه انشالله

من تو خونشون بودم از بس اینا از فامیل بدشون میومد جایی میرفتیم تودشونو میگرفتن یا کنایه میزدن و دل م ...

چ خبرشه😂مگه رفته بازار خرید

خداروشکر ازین خانواده فاصله گرفتی

منم یه نامزد داشتم سم بودن خانوادگی عقلم کارنمیکرد بهش حواب بله دادم

خداروشکر زود شناختمشون وتموم شد

حتی بعد تموم شدن هم منو تهدید میکرد

دختر عمم جلوی ما پاشد نشست رو پای نامزدش منو دختر داییم از خجالت پاشدیم رفتیم بیرون از اتاق خب میخای ...

کاری که خواهرشوهرم جلوی من میکرد اخرشم به شوهرش خیانت کرد طلاق گرفت الان باز شوهر کرده جلوی من لب میگیره عوق🤢

چ خبرشه😂مگه رفته بازار خرید خداروشکر ازین خانواده فاصله گرفتی منم یه نامزد داشتم سم بودن خانوادگی ...

🤣🤣🤣زن باشه فرق نداره کی و چی باشه

ولی به زور براش زن میگیرن

اولی که بامخورده این حوصله نداشته به زور ۱ ماه نشده اوردنش خواستگاری من که مثلا ابروشون نره و به طرف نشون بدن ما خوبیم

با منم بهم خورد مطمئنم بزور بردنش سراغ بعدی.کلا برای ابرو زندگی میکردن

باز خوبه زود فهمیدی بابا.این سما رو خدا نصیب هیچکس نکنه😬😐😂😂😂