تجربه_های_من مدیر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 عنوان دخترا تعریف کنین چی شد که از پارتنرتون زده شدین❓ | مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 72 پست خودم اگه پارتنرم امن نباشه همش اضطراب بدهبهم بی احترامی کنه، برام ارزش قائل نباشه، بهم اهمیت نده ازش دلخور و دلزده میشم کم کم کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه. دیروز | 12:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تجربه_های_من مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 فوقالعاده رفتار خوب زیاد دارهبگم ماشین تو بزن ب اسمم میگه باشهیک خونه خریده گفت بزنم به اسم تو ، بحث ... بحثو نباید عوض میکردی 🤦🏻♀️ میذاشتی خونه رو بزنه به نامت کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه.
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1372 بحثو نباید عوض میکردی 🤦🏻♀️ میذاشتی خونه رو بزنه به نامت روم نشد دربارش ادامه بدهیا فکر کنه بخاطر پول میخوامش
تجربه_های_من مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 روم نشد دربارش ادامه بدهیا فکر کنه بخاطر پول میخوامش دیگه تو این ده سال فهمیده و شناختتت کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه.
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1372 دیگه تو این ده سال فهمیده و شناختتت اگه میشناخت چرا باهام اون کارارو کردحق من نبود من باور کردم تنها رفته شمال بعد یسال فهمیدم با یکی دیگه رفتهحق من نبود از جلو چشمم با یکی دیگه رد شه و خیلی چیزای دیگهشاید یکی دیگه بود خودش و میکشت ولی بااین نمیموند
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1248 ۱۰ سال واقعا چرا ۱۰ سال از عمر و روزهای جوونی ت رو برای کسی که همه کار کرده از جمله خیانت هدر میدین؟حیف تون نمیاد ؟زن وشوهر نیستید که هیچ کاری ازتون برنیاد. چراااا آخه آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
روشناییماه عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 251 آدم امنی نبود، ضمنا به شدت دروغگو و پنهان کار بود یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی
تجربه_های_من مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 اگه میشناخت چرا باهام اون کارارو کردحق من نبود من باور کردم تنها رفته شمال بعد یسال فهمیدم با یکی دی ... میفهمم خودم با کسی بودم که زیاد اذیتم کرد و میگم هر کی به جای من بود شاید نمیموند ولی من متاسفانه هنوز موندم، علی رغم بی احترامیاش کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه.
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1372 واقعا چرا ۱۰ سال از عمر و روزهای جوونی ت رو برای کسی که همه کار کرده از جمله خیانت هدر میدین؟حیف تون ... خط اخرو نفهمیدم
khoshfekr عضویت: 1402/09/28 تعداد پست: 547 ازش خواستم زنی که باابرومی من بازی کرده بلاسرش بیاره..گفت نه .منودوست نداشت ومهم نبودواسش
تجربه_های_من مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 همه اکساشو تو اب نمکش داد همه ارو لامصب ول کن نبود همه رو با هم میخواسته داشته باشه کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه.
amirmanbash عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 1372 میفهمم خودم با کسی بودم که زیاد اذیتم کرد و میگم هر کی به جای من بود شاید نمیموند ولی من متاسفانه هن ... درکش نمیکنمنمیفهمم چطور میتونه وقتی انقدر مشتاقه منه و چیزی ازم میخواد ، با یکی دیگم باشه
تجربه_های_من مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 1918 ازش خواستم زنی که باابرومی من بازی کرده بلاسرش بیاره..گفت نه .منودوست نداشت ومهم نبودواسش این درخواست یکم زیاده روی نیست؟ کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی و مشورت گرفتنه.