2777
2789

خودم اگه پارتنرم امن نباشه همش اضطراب بده

بهم بی احترامی کنه، برام ارزش قائل نباشه، بهم اهمیت نده ازش دلخور و دلزده میشم کم کم

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز کات نکردیم ولی چون هدف دوتامون مهاجرته و چون رشته هامون فرق داره احتمالا دوتا کشور مختلف میوفتیم یجورایی دیگه مثل قبل دوسش ندارم چون حس میکنم مال من نیست

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
نشدم همه کار کرد ولی زده نشدم اما خیانت هاش باعث شد دلم دیگه باهاش صاف نشه و کنارش ارامش ندارم

چرا کات نمیکنی؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

شکر خدا ندارم راحتم

پارتنر نداشتن خیلی خوبه نه دغدغه داری نه کسی هست چکت کنه نه زنگ بزنه نه پیام بده خیلی خوبه☺️☺️

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

شکر خدا ندارم راحتمپارتنر نداشتن خیلی خوبه نه دغدغه داری نه کسی هست چکت کنه نه زنگ بزنه نه پیام بده ...

ولی اگر پارتنر خوب داشته باشی

از تنهایی خیلی بهتره

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود کنه 

نمیتونم وابستم

از دل برود هر آنچه از دیده رود

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نشدم همه کار کرد ولی زده نشدم اما خیانت هاش باعث شد دلم دیگه باهاش صاف نشه و کنارش ارامش ندارم

چند وقته با همین

کنجکاو در حوزه ارتباطات=کاربری تحقیقات من😁 اگه درخواست دوستی میدم هدفم فقط راهنمایی‌ و مشورت گرفتنه.
ولی اگر پارتنر خوب داشته باشی از تنهایی خیلی بهتره

حالا کو پسر خوب همه خیانت کار همه برا رابطه میخوان ادمو

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏