2777
2789
عنوان

میخام جاریمومثل خودش بهش توهین کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 38 پست
نه نمیگم ببخشه، میگم اصلا نباید میداد برادرشوهره هم خودش میدونست و یه فکری واس خودش میکرد،وقتی هم که ...

خب ازروز اول قرارشون همین بود که اگه نتونست پس بده باید شریک بشه اونا دبه کردن تازه شوهرم این وسط نزدیک پونصدملیون بهشون بخشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو بازی جاریت نیفت. میخواسته حرصیت کنه که همه توجه و زورت برای این مساله ازدواجت بزنی و فکرت از پولتون دور شه. اگه از روز اول باهاش طی کردین که طلا میدیم و معادلش طلا میگیریم حق با شماس. الان هم خودت کنترل کن. هر چی گفت بکو اوکی. حالا شما که خوبی بیا بدهیت طبق حرفت و قول و قرار پس بده؟ بعدشم به زنش دادین؟ احتمالا به برادرشوهرت دادین... با جاریت رو در رو نشو. شوهرت باید از برادرش بخواد.

مهربان باشیم   
چون فامیلیم فک کن منو همسرم فامیلیم ونشسته گفته شوهرشو ازتوگوشی پیدا کرده منظورش پرو پرو بهم گفت تور ...

نه اینو نگو

بگو آره خوب کردم

عرضه داشتم اونی که دلم خواست رو به دست آوردم

تو چرا سوختی ؟

نکنه به خاطر ازدواج ما جیره و مواجبت قطع شده

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

همه اینارو میگه هیچکسم چیزی بهش نمیگه حتی مامان خودم میگه من میدونم حق باشماست ولی جاریت هرجامیره گر ...

ب نظرم اینو بهش نگو ک فامیلت و می خواستی بدی ب شوهر من بهش بگو اصلا دوسش داشتم عرضه داشتن به خواستم رسیدم حالا ک شوهرمه مشکلی هس!؟پس گرفتن پول و هم بذار پای شوهرت پا خودت و بکش کنار بگو شوهرم پول و واسه سرمایه می خواد

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔

بهش بگو حالا فرض کن از تو گوشی شوهرمو پیدا کردم.

دیدی که بعدش با سلام و صلوات اومدن خواستگاریم .

احتمالا از همین میسوزی چون خدا میدونه خودت رو چطور به این خانواده غالب کردی

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.
عزیزم تو بازی جاریت نیفت. میخواسته حرصیت کنه که همه توجه و زورت برای این مساله ازدواجت بزنی و فکرت ا ...

من اصلا کاری نداشتن فک کن شوهرم باداداشش حساب کتاب میکرده جاریم میرفته مینشسته پیششون هی میگفته من قبول ندارم ازاول این قرار گذاشته بودن خودشون زدن زیرش بعداگه شما بودی همه جوره کمکشون میکردی نزدیک پونصدملیونم میخشیدی بازخانمش به هرکییی میرسید باگریه واه وناله میگفت سرمارو کلاه گذاشتن حرصتون نمیگرفت حرفش این که شوهرش بزرگتره چرا بایدسرمایش کمترباشه بقیم میبینن اینجوری میکنه میگن شما این پولدبدین بهش اخرشم میدونم شوهرم میگذره وباز همون اش وکاسه

خانم محترم اینا که میگی دهن به دهن گذاشته فقط خودتو به سمت نابودی میبری تو فقط نیاز به حمایت شوهرت داری حمایت مرد از زن یعنی کوه، از آدم یک انسان قدی میسازه بجای این که انرژی تو بزاری روی یک آدم منفی که از شخصیتت نو هنگام یک آدم منفی بسازه 99 بعلاوه یک درصد انرزی تو بزار برای شوهرت . ودر ارتباط با اون پول فقط ماری کن که تمام یشه حق با شوهرته ولی کاری کن تمام یشه تو همه وجودتو بزار برای همسرت فقط محبت و گدایی نکن یک حس رهاشدگی بوجود بیار بگو باشه اصلا شوهر من چمیدونم مجبوره شده منو گرفته ولی امروز شوهرمنه داریم لذتشو از هم میبریم. ولی وقتی داری انرژی منفی رو جذب میکنی چطور میتونی مثبتها رو به همسرت منتقل کنی ادامه

تو میدونی وقتی در جایی که ا و هست تو نیستی چه حرصی داری منتقل نیکتی به اون مانند ادمی عیاش که دارت دستشه ولی سیبل که تو باشی به دیوار نیست این حرصشو در میاره من این دوره رو تو خانوادم دلشتم.