2777
2789
عنوان

میخام جاریمومثل خودش بهش توهین کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 38 پست

شما طلا رو فروختید وپول دادین .یا طلا دادی ...

اگه پول دادی که الان باید پولو بخواهی .

فکر کنم اگه اول طی کرده بودین که طلا فروختین والان میتونستین طلا بخواهین .مطمعن نیستم ولی فکر کنم قانونی ودرستش همین باشه که گفتم

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت برادری در حقش نکرده، معامله کرده باهاش

وا

بلاخره شوهرش هم زندگی داره و نیاز داره به پولش

حالا اگه مقدارش کم بود یا شوهرش خیلی پولدار بود

میشد ببخشه ولی وقتی مقدارش زیاده و خودش لازم داره همنقدر که کمکش. کرده خیلیه چرا پدرش در حق پسرش پدری نکرد؟!چرا همون برادرش در حق شوهرش برادری نمیکنه؟!....

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
به نظرم قانونی شکایت کنید به نرخ روز پولتون رو بگیریدسری بعدم از این حرفا زد بگو من دوست شدم به تو ه ...

خب میخام جواب همین حرفشو بگم که نکنه یکی فامیلاتو براش زیرنطرداشتی که دلت میسوزه مامانم میگه نگودلش میشکنه یامثلا گفته بودچرا شمارفتید بیمارستان خصوصی یاگفته بود من کارمیکنم جاریام کارنمیکنن تاحالا بهش بی احترامی نکرد ولی یباردیگه گفت میخام بگم اتفاقا توبه قیافتم میخوره کلفتی چیزی باشی که پزکارکردنتو میدی

اولا که به جاری شما ربطی نداره که شوهرت شما رو میخواست یا نه

چیکارتونه ؟

دوم اینکه شوهرت اشتباه کرد . به شما چه ؟ هر کی اندازه ی دهنش لقمه برداره که به چه کنم چه کنم نیفته

نه قرض ، نه ضمانت ، نه شریک شدن ، نه سرکار بردن ، نه دختر یا پسر معرفی کردن برای ازدواج عاقبت نداره

عاقبتش میشه دو متر زبون دراز سرت

الانم بهش بگید یا پولو طلا میارید یا قانونی برخورد میکنید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برادرشوهرم یچیزی خریده بودکه اگه بقیه پولشو جور نمیکرد اون پولی که داده بودم ازبین میرفت مااگه همون ...

خب اونم از یه جای دیگه جور میکرد بالاخره یا یه فکر دیگه میکرد، دقیقا شما معامله کردین که الان به نرخ روز طلاها رو حساب می کنید و میگید ما شریک هستیم توی سرمایع و کارتون به اندازه پول طلاهای امروز. در ضمن اگه روی اما و اگرها حساب باز کنیم خب شما هم ممکن بود طلاهاتون رو اونموقع میفروختید و توی کاری سرمایه گذاری می کردید و از بین میرفت. اگر و مگر که نمیشه منطق که

خب میخام جواب همین حرفشو بگم که نکنه یکی فامیلاتو براش زیرنطرداشتی که دلت میسوزه مامانم میگه نگودلش ...

به نظرم یکبار بشورش بزارش کنار خودتو از شرش خلاص کن چون مشخصا سکوتت پرروترش کرده ولی در چارچوب ادب باشه جوابات بهتره

اولا که به جاری شما ربطی نداره که شوهرت شما رو میخواست یا نه چیکارتونه ؟ دوم اینکه شوهرت اشتباه کرد ...

ببین من الان اصلا کاری بااشتباه شوهرم ندارم من ازینجا حرصم گرفت که جاریم خواهرشو فرستادخونه مامان من که ازهیچی خبرنداشت وگفت دامادتو سرشونو کلاه گذاشت بعدم طلاهای منوفروخت دادبه اون

وا بلاخره شوهرش هم زندگی داره و نیاز داره به پولش حالا اگه مقدارش کم بود یا شوهرش خیلی پولدار بود می ...

نه نمیگم ببخشه، میگم اصلا نباید میداد برادرشوهره هم خودش میدونست و یه فکری واس خودش میکرد،وقتی هم که این مدلی داره باهاش تا میکنه یعنی معامله کرده منت برادری چرا باشه؟ الان که به نرخ روز به همون اندازه طلا از برادرش میخواد اونم نمیتونه بده و اینم میگه پس به همین اندازه روز طلا شریک میشم تو کار باهات معلومه باعث اختلاف میشه

ببین من الان اصلا کاری بااشتباه شوهرم ندارم من ازینجا حرصم گرفت که جاریم خواهرشو فرستادخونه مامان من ...

غلط کرده

به مامانت بگو راهش نده و دخالت نکن

جاریت آدرس مامانتو از کجا داره ؟

تو هم بلند شو برو خونه مادر و عمه و خاله اش بگو اینا دزدن پول ما رو خوردن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین من الان اصلا کاری بااشتباه شوهرم ندارم من ازینجا حرصم گرفت که جاریم خواهرشو فرستادخونه مامان من ...

توم برو خونه جاریت یا خونه خواهرش یا خونه خاله جاریت برو واقعیت رو بگو بیا بیرون

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
غلط کرده به مامانت بگو راهش نده و دخالت نکن جاریت آدرس مامانتو از کجا داره ؟تو هم بلند شو برو خونه م ...

چون فامیلیم فک کن منو همسرم فامیلیم ونشسته گفته شوهرشو ازتوگوشی پیدا کرده منظورش پرو پرو بهم گفت تورفتی به شوهرت گفتی بیا منو بگیر اون موقع هنگ کردم اصلا همش دارم خودخوری میکنم چرا جوابشو ندادم میخام بهش بگم اصلا به توربطی نداره حتمامیخواستی یکی ازفامیلاتوبندازی گردن شوهرمن که اینقدرداری میسوزی