2777
2789
عنوان

وقتی خیلی قسط و قرض دارید چجوری میگذرونید یک ماه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازاین روزا سالهاداشتم حتی بودماههایه وعده غذای ساندویچی میخوردیم بابچه ی کوچیک یانون وپنیر این روزام میگذره هرروز لااله الاالله ملک الحق المبین رو۱۰۰باربخون بنیت رفع قرض وروزی نتیجه میده سوره یس هم خوبه سه بارنیت کن بخون پشت سرهم بدون حرف زدن

ما تازه خونه گرفتیم چنااااان تو قسط و قرضیم باورنمیکنیطلا ضرر ماشین دادم ضرر... دلم داره میترکه.... ...

شما هم مثل همسر منم رفتار میکنی

ماهم بخاطر خونه کلی طلا و دوتا ماشین و کلی وام و قرض کردیم، الان هرشب میگه کاش نمیخریدیم

این اشتباهه که میگی ضرر کردیم گلم

خداروشکر صاحب خونه هستین

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

به نظرم بشین ی لیست از غذاهای بدون گوشت سرچ کن:

مثلا عدسی

خوارک لوبیا

کوکوعدسی

کوکوسبزی

کوکوسیب زمینی

فلافل

استانبولی بدون گوشت

ماکارونی با سویا

مبنات غذای نونی و بدون گوشت باشه

برنج و گوشت بخری دیگه پولت تموم میشه

برنج و پنج کیلو بخر پاکستانی کشت بگیر که ارزون تره پنج کیلوش تقریبا هفتصد و پنجاه تومنه مرغم بگیر بده جوجه ای تیکه کنن تو خورشتاتم میتونی بریزی میوه ام که پرتقال و نارنگی و موز از بقیه ارزون تره ازینا بگیر در کنارش ماکارانی مثلاً با سبزیجات و فلفل دلمه و قارچ و اینا یا کوکو سیب زمینی غذاهای نونی کم خرج میتونی سر کنی

حبوبات زیاددارم ولی نمیدونم باهاشون چی درست کنم

عزیزم میتونی لوبیا رو بپزی

با نخود میتونی فلافل درست کنی

با لپه قیمه و شامی

با عدس عدسی و عدس پلو

برنج نیم دانه ایرانی بخر،برای گوشت هم کمی سنگدان مرغ بخر قاطی گوشت چرخ کردت کن حجمش زیاد شه

با یک تکه مرغ و نون بربری میتونی کلی ناگت درست کنی

ایشالا روزهای سختیت به زودی تموم میشه

برنج ایرانی یا پاکستانی؟اصلا بلدنیستم مدیریت کنم همش دوست دارم همچی بخرم و ایناولی نمیشه اخرش همش قر ...

کم بخر خب من این ماه برنج هندی خریدم یک و خورده ای نخود لوبیا عدس لپه هم هر کدوم نیم کیلو از این ماکارانی کیلویی ها خریدم بجای بسته ای ها با روغن ۵ کیلویی روزی ۱۵۰ نهایت خرج خونه میشه یه وعده برنجی یه وعده نونی میپزم اضافه ام بیاد غذاهایی مثل برنج رو سوپ درست میکنم ک بچه ها گرسنه میشن بخورن و حیف نشه

فقط هلاک اونایی ام که نشستن لیست میکنن با۵تومن میشه گذروند،شمایاخریدنمیرین یاواقعاخودتونوبه اون راه زدین ،بشینین حساب کنین فقط هروزاملت یاسیب زمینی سرخ کنه بانون ،چقدرمیشه داده میگه یکماه یعنی سی روز!

میوه که برای بچش بماند

شما هم مثل همسر منم رفتار میکنیماهم بخاطر خونه کلی طلا و دوتا ماشین و کلی وام و قرض کردیم، الان هرشب ...

ماهم خونه خریدیم

بعدچندماه هنوز قسط و قرض

پشیمونم همش میگم کاش طلا و ماشین نمیفروختیم

واس بچه ناراحتممثلا میوه لبنیات

پنیر وماست که تاریخ مصرف طولانی دارن بگیر فعلا پول ماست وشیر جداکن هرهفته بگیر بچه من دونیم ساله هست بهش شیرمحلی میدم ارزون ترهم هست وقتی شیر جوشید توش نصف لیوان آب بریز بزار 10 دقیقه یا5 دقیقه بیشتر بجوشه تا کل میکروبهاش ازبین بره