2777
2789
خب گیرم نهایی رو خوب بدم کنکور چیبا نهایی خوب رشته ای ک میخوامو نمیارم درصدای کنکورمم باید بالا باشه ...

ببین ب اندازه توانت از خودت انتظار داشته باش

تا جایی هم ک میتونی بخون

بقیشو بسپر ب خدا

نشو مثل من ک انقدر ب خودم استرس دادم آخرم چیزی ک خواستم نشد

یعنی استرس نذاشت ها

ببین ب اندازه توانت از خودت انتظار داشته باشتا جایی هم ک میتونی بخون بقیشو بسپر ب خدا نشو مثل من ک ا ...

مامانم میگه امسالم نشد سال بعد وقت هست هنوز دوازدهمی و اکثر کسایی ک قبول میشن یسال پشت میمونن و ..ولی وقتی ب این فک میکنم ممکنه تلاشای امسالم نتیجه نده حالم خیلی بد میشه🥲

تقصیر خودم بود دهم یازدهم کنکوری نخوندم همه رو جمع کردم برا۱۲

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم میگه امسالم نشد سال بعد وقت هست هنوز دوازدهمی و اکثر کسایی ک قبول میشن یسال پشت میمونن و ..ول ...

خیلی کم تجربه ای برای همین اینجوری الکی استرس ب خودت میدی

شاید بگی من مثل شماها نیستم ولی بدون منی ک الان ۳۶سالمه و جایگاه الانم هستم و میخوام درس بخونم یه روزی تمام مدرسه منتظر بودم من رتبه تک رقمی شم

ولی بعضی وقتا دنیا و روزگار باهات یار نیست

فکر نکن همه اونایی ک سنشون کم نیست تنبل بودن ن

من جز کسی بودم ک مشاور درست نداشتم

فکر میکردم زندگی مسابقه س

همین فکرا کلا ترمز شد برام

تو هم سنت کمه وقتت زیاده

از وقتت خوب استفاده کن ولی زندگی اصلا ارزش ناراحتی و غصه و استرس رو برای یه ثانیه هم نداره عزیزم

به دانشگاه و رشته خوب فکر کن حالا ی سال دو سالم بمونی می ارزه