2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگه میدارن برای روز مبادا...دخترهای ساده ما هم اینجا تاپیک میزنن شماره من رو هنوز سیو داره یعنی بهم ...

حس ک قطعا ندارن ولی برام سواله نگه میدارن ک مثلا پروفایلو چک کنن؟

وگرنه چرا نگه میدارن

بعضی ها پاک میکنن بعضی ها هم انقدر شماره دارن که یادشون میره پاک کننیه عده دیگه هم نگه میدارن که شای ...

اخه با کسی به طور جدی تو رابطه باشی یعنی مثلا خواستگار باشه

بعد بهم بخوره

پسره اصن دلش نمیخاد دختره رو دیگ ببینه

این ب نظرت چرا شماره رو سیو داره هنوز؟!

ی سریا پاک میکنن ولی یادمه ی بار با ی پسری حرف میزدم بهم عکس اکسشو نشون داد و هنوز چقد دوسش داشت از لحنش و چشاش معلوم بود

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

اخه با کسی به طور جدی تو رابطه باشی یعنی مثلا خواستگار باشهبعد بهم بخورهپسره اصن دلش نمیخاد دختره رو ...

خواستگار من داشت تا یه مدت بعد که فهمید من پاک کردم اونم پاک کرد 😂کلا از اول لح باز بود

پسرا اصلا احساساتی نیستن همینجوری میمونه مخاطبین پسرا ببینی از بغال و نجار تا دوس دختر ۵ سال قبل هست کلا اعتقاد به پاک کردن ندارن همین تا وقتی دوست دختر جدید یا زن بگیرن اونا حساس باشن پاک بشه