2777
2789

خواهش میکنم دکتر بارداری پرخطر پریناتالوژیست خیلی خوب تو تهران بهم معرفی کنید؟؟؟ هم سواد خوبی داشته باشه هم با اخلاق و با دقت ، خواهش میکنم

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
دکتر حنطوش زاده. برو پیشش شک نکن . من دو تا بارداری پر خطر داشتم و به برداشتن فیبروم از رحم . عالی ع ...

مامان ارغوان میگن حنطوش زاده پیر شده و خیلی دقت قبل رو نداره راست میگن؟ کی آخرین بارداریت باهاش بودی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان ارغوان میگن حنطوش زاده پیر شده و خیلی دقت قبل رو نداره راست میگن؟ کی آخرین بارداریت باهاش بودی ...

من خیلی راضی بودم .سال ۹۹ دخترم سال ۱۴۰۱ پسرم . سال ۱۴۰۲عمل فیبروم . ببین انقدر متبحره همه دکترا به من گفتن باید رحم رو در بیاری اما این دکتر برای من عمل کرد و رحم رو هم در نیاورد

مامان ارغوان میگن حنطوش زاده پیر شده و خیلی دقت قبل رو نداره راست میگن؟ کی آخرین بارداریت باهاش بودی ...

در ضمن انقدر بیمار داره کمتر خودش سزارین انجام میده شما فقط میتونی تحت نظر ایشون باشی برای زایمان پیش پزشک دیگه بری . من خیلی اوضاع بچه و خودم بد بود برام سزارین ها و جراحی رو انجام داد

من خیلی راضی بودم .سال ۹۹ دخترم سال ۱۴۰۱ پسرم . سال ۱۴۰۲عمل فیبروم . ببین انقدر متبحره همه دکترا به ...

چطوری نوبت بگیرم؟ خدا خیرت بده ،

در ضمن انقدر بیمار داره کمتر خودش سزارین انجام میده شما فقط میتونی تحت نظر ایشون باشی برای زایمان پی ...

من ترشح زرد بد رنگ دارم از هفته ۱۰ الان ۲۰ م داروم خوردم بعد چند روز باز سر و کله ترشح پیدا میشه نگرانم به جنین در ماه های آینده آسیب نزنه چند تا دکتر رفتم جواب قطعی ندادن شهرستان ، آره ی بار بیشتر نمیتونم برم پیشش

تو نت بزن شماره مطب تو بلوار کشاورز . زنگ بزن اما من وقت نمی گرفتم ساعت ۱۰ یا ۱۰/۵ میرفتم دکتر ۱۲میومد معمولا چند ساعت معطلی داره اول یه پزشک دیگه شرح حال میگیره بعد خود خانم دکتر ویزیت میکنه تو مطبش هم سونو داره اگه لازم باشه میگه برو . اما اگه شهر دور هستی ریسک سفر به جون نخر . ان شا الله نی نی نازت و به سلامتی بغل بگیری

تو نت بزن شماره مطب تو بلوار کشاورز . زنگ بزن اما من وقت نمی گرفتم ساعت ۱۰ یا ۱۰/۵ میرفتم دکتر ۱۲میو ...

ارضوان بخدا ای وی اف کردم هفته ی پیش ۴شب بقیه الله تهران بستری بودم سرکلاژ کردن گفتن ی زخمم زیر دهانه رحم دارم که نمونه برداری کردن کلی آنتی بیوتیک تزریقی و خوراکی دادن گفتم خوب میشم حتما ترشحات زردم ازون زخمه بوده(زخمم جای سرکلاژ بارداری قبلی م بوده ) چیز مهمی نبود اما بعد چند روز تموم شدن داروهام ترشح زرده برگشته و قسمت بیرونی واژن مم ی هفته س خارش داره میگم برم حنطوش زاده ببینه نظرش و بگه

ارضوان بخدا ای وی اف کردم هفته ی پیش ۴شب بقیه الله تهران بستری بودم سرکلاژ کردن گفتن ی زخمم زیر دهان ...

ببخش دیر جواب دادم ببین شک نکن برو پیش حنطوش .. منم بچه دوم ای وی اف تعیین جنسیت کردم خیلی اذیت شدم اما حنطوش دستش شفا ست .

ببخش دیر جواب دادم ببین شک نکن برو پیش حنطوش .. منم بچه دوم ای وی اف تعیین جنسیت کردم خیلی اذیت شدم ...

خدا خیرت بده چشم

من پیش دکتر حنطوش زاده رفتم

عالیه پیش ایشون بريد

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره