اره واقفا متاسفم برات که انقدر کم طلا داری ما دوکیلو داریم
سلام
😄😄😄....منم زیاد دارم سه چهار کیلویی میشه ...لو نمیدم که چشمم نزنن😁
شمام لو نده خودتو 😅
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱
خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری... مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان. حسین جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم !!!! ۱۱۱۱
باو یکیش انگشتریه که خواهرم سر سفره بهم داد چون به حلقم میومد شوهرم نفروختش،با یه تیکه دیگه که وقتی شوهرم طلاها رو برد فروخت این یکی پیش مامانم بود از قلم افتاد وگرنه همینا رو هم نداشتم 😄کل طلاهام سال ۹۷ شد ده میلیون
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
من پارسال همین موقع ۴۳۰۰ فروختم تو یه سال از ۴ شده ۱۳ خیلی بده
اره هر بار که بالا رفت گفتیم وای چقدر زیاد شده دیگه کسی طلا نمیخره و بیشتر از این نمیشه اما هر بار میبینیم اشتباه فکر میکردیم. الان ذهن مردم آماده شده برای بالای بیست تومن برای سال بعد.