2777
2789
عنوان

بچه ها کارت هدیه مو گم کردم

68 بازدید | 7 پست

بچه م برداشت و فرار کرد اتاقش ... با خودم گفتم یه وجب اتاقه بذار بازی کنه بعدش میرم برمیدارم.... خونه رو زیر رو کردم از صبح پیدا نشد....مبلغش هم کم نیس... دعا کنین پیدا شه

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بستم بخت دختر شاه پریونبخونو و گره بزن پیدا شد بازش کن میاد جلو چشمت

وای دختر بچه خودش دستمو گرفت برد پیش کارت لای درز کمددیواری و دیوار فرو کرده بود تا اخر عمرمم نمیتونستم پیدا کنم. فک نمیکردم همچین چیزی جواب باشه.... حالا اسمش هرچی هست.... انرژی خرافه ... هرچی... از صبح به این بچه زبون بسته میگم کارتمو کجا بردی میگه نیست.... الان خودش دستمو کشید برد.... هنوزم... پشمممامممم

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
لای مبل و بگرد احتمالا اونجا باشه

پیام بالا رو بخون جالبه😅😅😅

وای دختر بچه خودش دستمو گرفت برد پیش کارت لای درز کمددیواری و دیوار فرو کرده بود تا اخر عمرمم نمیتون ...

چه جالب

ما خیلی اینکار رو کردیم

خداروشکر عزیزم

خوشحال شدم

گره رو بازکن