دخترای دیگه ازدواج میکنن و بهترین جهیزیه براشون تهیه میشه
گناه من اینه خواستگار مناسب نداشتم و الانم دارم مستقل زندگی میکنم ،یعنی پدر و مادرم کوچک ترین تلاشی برای من نمی کنن، بیشتر وسایل خونه م رو اقساطی و با پول خودم میخرم 😔💔 این ماه میخوام یه میز ناهار خوری کوچیک بخرم ،به بابام گفتم ولی گفت خودت بخر
لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا من جهیزیه خواهرمو بردم. لباس شویی ساده که بعد عوض کردم یه دونه قالی. دوتا هم پشتی. چندتا تشک🙄 . وسایل شیرینی پزی. یه گوشواره یکم پول. یه سکه. ظرف هم سینی قابلمه این چیزا . چیز خواستی نداشتم که خودمو درگیر کنم خودت کار کن برای خودت بگیر