2777
2789

خیلی خوشگل هیکلی قد بلند چهارشونه

من تپلم

این هر دو روزی میاد شهر من دیدنم خیلی آروم با ملایمت باهام برخورد می کنه

اجازه میگیره نهایتاً دستم و میگیره

تو چتامونم اصلا حرف چرتی نمیزنه

بنظرتون دوسم داره یا سرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یکم صبر کن تا خودشو نشون بده بهت

اینکه حرف چرتی نمیزنه یعنی حرف سک سی شاید جای دیگ صد میگیره ک راحته خیالش

یکیو میشناختم ک تا یک سال با دختره هیچ حرف س کسی نزده بود اخر همون پسر، دختره را بجای بدهی ک به دوستش داشت، یک ساعت داد

ان شالله ک عشق شما اینجوری نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته باهمید؟چند سالتون؟

۲۱/۳۰

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یکم صبر کن تا خودشو نشون بده بهت اینکه حرف چرتی نمیزنه یعنی حرف سک سی شاید جای دیگ صد میگیره ک راحته ...

دختره مگه مال باباش بوده به دوستش داده دختر مردم و

ترکیب پسر کاربلد و دختر ساده نه عزیزم خوب نیست

من یه نامزدی داشتم جدا شدم

گفتم بهش .

هیچ رابطه آیی جنسیم بین من و نامزدم نبوده

تو نامه دادگاهیم هست نوشته تأییدیه پزشکی قانونی

باکره دوشیزه نوشته شده

من گفتم شرایطم بهش

گفت باید ببینمت دید

بعد خیلی مذهبی دیشب عکس خانوادش فرستاد گفت خوشت میاد؟؟؟

من یه نامزدی داشتم جدا شدم گفتم بهش .هیچ رابطه آیی جنسیم بین من و نامزدم نبوده تو نامه دادگاهیم هست ...

خیلی مذهبیه چجوری دستت و میگیره میماله؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

من یه نامزدی داشتم جدا شدم گفتم بهش .هیچ رابطه آیی جنسیم بین من و نامزدم نبوده تو نامه دادگاهیم هست ...

چه لزومی داشت بهش این همه اطلاعات بدین از گذشته تون😐

مطمئن باشین خودش تپه فتح نکرده ای نذاشته

اگه قصدتون سرگرمیه پسر ۳۰ ساله خیلی رند هست واسه تون خوب نیست مخصوصا اینکه شهر دیگه ای زندگی میکنه

اگه قصدتون ازدواجه صرف اینکه ۹ سال ازش کوچیکترین باید کلی نازتون رو بکشه شرط بذارین ادامه آشنایی مون هر موقع با خانوادت اومدی خواستگاری

اگه قبول نکرد مطمئن باشین اهداف دیگه ای داشته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خیلی مذهبیه چجوری دستت و میگیره میماله؟

گفتم خانوادش دست گرفتن چیه دیگ ؟؟؟ یه ساعت راه میاد میره