2777
2789
عنوان

حضرت عباس پسر امام علی هستتتتت واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 99 پست

بعد از حضرت زهرا امام علی با دختری ازدواج میکنه ملقب به ام البنین (یعنی مادر پسران )چون اسمش فاطمه بوده گفته منو فاطمه صدا نکنید این اسم فقط مال حضرت زهراست وایشون ۴تا پسر میارن که بزرگه حضرت عباس بودن و میشن برادر امام حسین و امام حسن

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از شهادت حضرت فاطمه به دنیا اومد؟

بعد از شهادت خانم فاطمه زهرا

حضرت علی ع با خانم ام البنین ازدواج کردن

و صاحب ۴ پسر شدند که یکی از اونها آقا ابوالفضل هستند

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
حضرت ام البنین ۴ پسر داشتن

خداداند هرکس یچی میگه خواهر

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

فقط اطلاعات دینی ات توحلق یزید🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

فقط اطلاعات دینی ات توحلق یزید🤭

عاشقتم دوستدارم

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

اینهمه عموعباس توروضه هامیخونن مداحی ها نشنیدی🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اسم عباس رو ببین واقعا به عباس میخوره فرزند امام حسین باشهاگه اشتباه نکنم هم حضرت عباس و ابالفضل هم ...

بله آقا ابوالفضل العباس یک شخص هستند، فرزند حضرت علی و خانم ام البنین

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
عاشقتم دوستدارم

جان بامنی جیگر😁