2777
2789

میدونم قبلا هم گفتم تاپیک قبلم،ولی به قدری دلم گرفته ک خابم نمیبره

با ی بچه کولیکی وخستگی مداوم،داشتم نودل درست میکردم برا شوهرم حین خالی کردن آبش ریخت روی دستم داد زدم آتیش گرفت انگار کل وجودم

شوهرم اومد بجای کمک فقط داد زد سرم ک این چ وضعشه این مسخره بازیا چیه بلد نیستی فقط میتونی گند بزنی و...

منم با گریه بچمو برداشتم اومدم تو اتاق

بعدش ب عذاب وجدان افتاد و اصرار ک بیا بخور ومن نمیرفتم،و ب همین خاطر بدتر رفت تو قیافه کلا

انقد دلم گرفته ک نگو قلبم داره میترکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد حساسی.تو هم یه اخم میکردی یا یه فحش کوچولو میدادی و تمام.من ابدا حوصله قهرو گریه و اتاق رفتن ندا ...

خودم ب اندازه کافی با ی نوزاد فشار روم هست و خستم

اون لحضه احساس کردم خورد شدم

خودم ب اندازه کافی با ی نوزاد فشار روم هست و خستماون لحضه احساس کردم خورد شدم

سعی کن تو زندگی احساسات رو با قهر نشون ندی.به این فکر کن شاید رو شوهرتم فشار و خستگی هست. هر وقت خواستی قهر کنی به این فکر کن میتونی با حرف یا یه فحش معمولی ناراحتیتو نشون بدی.

خودش سرت داد زده بعد الان قیافه گرفته ببخشید ولی خیلی پرروعه

همه مردها همین طورن فکر میکنند که همیشه حق با اوناست

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
توی این مواقع من به راحتی کوتاه نمیام🫠اگه در برابر همون داد زدن اول کوتاه بیای مطمئن باش دفعه بعدی ...

میخاستم چیزی بگم و از خودم دفاع کنما

ولی دلم به حدی شکست که فقط میخاستم دور شم و یه گوشه گریه کنم

نمیدونم چرا ی لحضه انقد دلم شکست

سعی کن تو زندگی احساسات رو با قهر نشون ندی.به این فکر کن شاید رو شوهرتم فشار و خستگی هست. هر وقت خوا ...

منم قهر نکردم

فقط رفتم تو اتاق

نمیخاستم جلو چشمش باشم و بیشتر حرف بشنوم

رفتم ک هر وقت آروم تر شدیم برگردم