2777
2789
عنوان

چرا شیاف دیکلوفناک مقعد بچم رو میسوزونه توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
۳ سال و نیم نبابا دیکلوفناک حساسیت زاست و میگن برا بچه ها خوب نیست شیاف خودش چربه سُر میخوره میره دا ...

برای مقعدش روغن زیتون استفاده کن همیشه قبل شیاف دیگه نذار گناه داره اذیته

هر بار قبل دستشویی زوغن زیتون بزن مقعدش که خوب بشه غذاهای فیبردار هم بده شکمش رون بشه

برای تب بالا دکتر به دختر ۵سالع من گفت هر استامینوفن بدع ۴شاعت بعدش بروفن دو باره ۴ساعت بعدش بروفن ن ...

آهان یبار استامینوفن یبار پروفن هر ۴ ساعت ؟

چند روز تب داشت ؟پسر من الان ۶ روزه همچنان تب داره و بی حاله چند بار دکتر بردمش میخاستن سرم براش بزنن اصلا نذاشت بیمارستان گرفته بود روسرش

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای مقعدش روغن زیتون استفاده کن همیشه قبل شیاف دیگه نذار گناه داره اذیته هر بار قبل دستشویی زوغن زی ...

نه شیاف دیگه نذاشتم یبوست که نداره روون هست این مدفوعش اسیدی شده پی پی میکنه پشتشو میسوزونه

خودمم دو سه روز پیش اینطور شدم ولی برا من شدتش کمتر بود پسرم اون شیاف که پریشب گذاشتم انگار تشدیدش کرد الان ما ده روزه درگیر آنفولانزا هستیم هر بار یه علائم جدید از خودش بروز میده نمیدونم این چه مریضی لعنتی بود افتاد به جونمون خودم ۵ روزه تهوع شدید دارم نمیتونم هیچی بخورم خسته شدم دیگه

شیاف دیکلوفناک برا درده نه تب.شیاف استامینوفن بزن براش اگه اذیته شربت استامینوفن بده بهش

دکتر خودش داد برای تب تبش هم پایین آورد ولی بخاطر پشتش دیگه نذاشتم

شربت ایبوپروفن که قوی تره دارم میدم بازم بدنش داغه

آهان یبار استامینوفن یبار پروفن هر ۴ ساعت ؟چند روز تب داشت ؟پسر من الان ۶ روزه همچنان تب داره و بی ح ...

دوهفته اصلا چشاش و باز نمیکرد همین طور بیخال بود دختر منم سرم نزد شیر بادام براش درست کن جون بگیره و آب میوه تازه بگیر بده بش ان شاالله زودی خوب میشه

نه شیاف دیگه نذاشتم یبوست که نداره روون هست این مدفوعش اسیدی شده پی پی میکنه پشتشو میسوزونهخودمم دو ...

مادهم همینطور ۲۰روز طول کشبد خوب بشیم اخرش که تب خوب شد اسهال و سرفه شروع شد

برای حالت تهوع دوتیکه چوب دارچین با هل اگه داری دو تیکه بنداز تو اب با اتیش کم ۵دقیقع بجوشون هر دوسه ساعت یه استکان بخور عالیه من همیشه برای حالت تهوع همین مار میکتم حتی استفراغ شدید اصلا دارو نمیدم

دکتر خودش داد برای تب تبش هم پایین آورد ولی بخاطر پشتش دیگه نذاشتم شربت ایبوپروفن که قوی تره دارم می ...

خدا سلامتی بده بهش عزیزم

خوده شربت هم تا ۲ ساعت بعد از خوردنش اثرشو میذاره.هر چها ساعت یکبار بده بهش،انشاالله زودی خوب شه

دوهفته اصلا چشاش و باز نمیکرد همین طور بیخال بود دختر منم سرم نزد شیر بادام براش درست کن جون بگیره و ...

کل دو هفته رو تب داشت ؟

خدایا این چه مریضیه

خودم الان ۵ روزه تهوع شدید دارم پسرم هم تهوع داره همین تهوع از همه چی بدتره برامون هیچی نمیتونیم بخوریم هرچی آمپول ضد تهوع میزنیم قرص میخورم اصلا فایده نداره

مادهم همینطور ۲۰روز طول کشبد خوب بشیم اخرش که تب خوب شد اسهال و سرفه شروع شدبرای حالت تهوع دوتیکه چو ...

۲۰ روز تهوع داره ؟

وای خدا تازه بعد ۲۰ روز اسهال شدید خدایا خودت رحم کن من دیگه توان ندارم من چند بار رفتم دکتر سرم و آمپول ضد تهوع زدم برا پسرم آمپول ضد تهوع زدیم خودم قرص دمیترون میخورم شربتش هم میدم پسرم ولی اصلا فایده نداره کلن از خوراک افتادیم اخه سرماخوردگی هم مگه باید تهوع داشته باشه خدایا

خدا سلامتی بده بهش عزیزمخوده شربت هم تا ۲ ساعت بعد از خوردنش اثرشو میذاره.هر چها ساعت یکبار بده بهش، ...

ممنون عزیزم اینا همه قابل تحمله ولی این حالت تهوع های شدیدش اصلا قابل تحمل نیست کلن از خوراک افتادیم