2777
2789
عنوان

ماهایی که دستمون‌ تو جیب خودمونه این روزا خیلی تحت فشاریم💔🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 21 پست
دور بر من آدم موفقی وجود نداره من هیچ سرمایه ای ندارم حتی ۱۰ گرم طلا هم ندارم شریک هم ندارم حتی پول ...

ولی حقوقی داری درسته؟این یعنی یک هیچ از بقیه جلوتری

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز با مامانم و خواهرم رفتیم بیرون تو فکر بودیم کاپشن جدید ببینیم خوشمون اومد بخریم چون بلاخره زمستون تو راهه .قیمت معمولی ترین و نازکترین کاپشن ۴ به بالا بود حالا همون عدد برا منی که از لحاظ شرایط مالی از خانواده ی متوسط رو به پایینم خیلی خیلی بالا بود.خودمم تنها نیستم من بخرم باید خواهرمم بخره اینجوری هزینه دوبرابر میشه.البته هنوز مستقل و شاغل نشدم و خرجمو بابام میده ولی خیلی دلمم میسوزه هم خجالت میکشم به خانوادم بگم همچین پولی خرج کنن اونم تو این اوضاع اقتصادی بد و گرونی.خدا به هممون رحم کنه.اینجوری پیش بره منو امثال من باید سرمونو بزاریم زمین بمیریم😑

دیروز با مامانم و خواهرم رفتیم بیرون تو فکر بودیم کاپشن جدید ببینیم خوشمون اومد بخریم چون بلاخره زمس ...

دقیقا همینه 💔هر روز قیمتا میره بالا

خوراکی هم روز به روز گرون تر میشن

اینجوری پیش بره دیگه امثال من مواد غذایی هم نمیتونن بخرن

✨️🍁

نه عزیزم مستقلی بیش از حد سخته منم مجبوری مستقل شدم

هممون مجبوریم عزیزم

هممونم زیر مضیقه ایم

شاغل بودن سخته ، مستقل بودن سخت تر .

امیدوارم خدا کمکمون کنه تو این شرایط

ارزو های بزرگ ، 

دقیقا همینه 💔هر روز قیمتا میره بالا خوراکی هم روز به روز گرون تر میشن اینجوری پیش بره دیگه امثال من ...

ای گفتی

سرشب تلویزیون یه خانومی صحبت میکرد میگفت قبلا اینجوری بود که مثلا پولمون نمیرسید لباس و خرجای دیگه رو تامین کنیم ولی خورد و خوراکمونو حداقل میتونستیم بخریم.الان تو این گرونی خوردو خوراکمونم بزور تامین میکنیم اونم از ۱۰ قلم شاید ۳ قلمشو بشه خرید واقعا هم اینجوریه.فک میکنن با چندغاز یارانه و کلابرگی که میدن میشه زندگی کرد.خدا لعنت کنه باعث و بانی این وضعیت رو