2777
2789

الان شوهرم گفت چرا ازم پول میخوای؟ گفتم چون ادم هر چقدر هم پول داشته باشه از دست شوهرش پول بگیره حس خیلی شیرینی داره

بعد گفت هر وقت پول داشته باشم بهت میدم، من و تو فرق نداریم که، منتها پول ندارم.

بعدش شوهرم گفت چرا بیخیالی تو این همه مشکلات؟

بهش گفتم چون بهت ایمان دارم و میدونم تو بدترین شرایط بهترین تصمیم رو میگیری و از پس همه چی برمیای.

بعدش گفت میخواستم روز زن برات کادو و گل بخرم اما چون ناراحتم کرده بودی هیچکاری نکردم برات.

منم گفتم ارزش تو با گل و کادو سنجیده نمیشه برام، تو همه جوره خوپتو ثابت کردی برام، تو همه چی کمکم کردی هر وقت هرچی خواستم فراهم کردی اشکالی نداره. من بهت افتخار میکنم هر شغلی از دستت برمیاد و همیشه بهترینی.

بعدش به شوهرم گفتم خیلی دوست دارم باهم بریم مسافرت و گردش اما میدونم وقتشو نداری میشه فردا منو ببرب ده دیقه باهم پیاده روی کنیم تو حال و هوای پاییز؟ زیر بارون و بوی خاکش؟

اولش گفت نه سرما میخوری، بعد من هیچی نگفتم.شوهرم گفتاخه دیوونه بیرون رو میخوای چکار تو این سرما.

منم گفتم اشکال نداره سرما بخورم هم یه آغوش تو برام عوضت صد بسته ژلوفن آرامش بخشه.

بعد این گفتگو به شوهرم گفتم مرسی که وقت گذاشتی حرف زدی باهام حالم خیلی خوب شد سبک شدم. گفت کاری نکردم که، بعدش بیشتر باهام حرف زد.

این حرفام حال شوهرم رو تغییر داد و خیلی خوشحال بود و خنده رو لبش بود.

من اقتدار دادم به شوهرم؟؟؟؟

شوهرم جوریه که با محبت و توجه و بوس و بغل من دور میشه و سرد رفتار میکنه، اما هر وقت سمتش نمیرم اون میاد دنبالم. چکار کنم دقیقا. از این حرفای بالا بهش بگم یا نه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب گفتی فکر کنم

اره تو خوب گفتنم شک ندارم. میخوام بدونم راه درست چیه. اگه همیشه بگم فرار میکنه اخلاقش دستمه. هر وقت بی محلس میکنم التماس میکنه رسما.

چجوری رفتار کنم ای خدااا

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

چخبر بوده خدایی همچی تو رابطه تون یک طرفه شده تعادل رو رعایت کناز چت جی پی تی کمک بگیر

اشتباه کردم؟

برعکس همه ی شب ها که شوهرم میگفت ساکت شو بخوابم امشب فقط حرف میزد و میخندید

انگار دارم رمان عاشقانه میخونم

ن با چه رمانی. همین الان حرف زدیم باهم

نه از حرفات حس خوبی نگرفتم یاد خودِ قدیمم افتادم یروزی در مقابل این مرد کم میاری و دیگه بجای خوشحال کردن یک آدم خود خواه اینبار واقعا خودتو انتخاب میکنی و برای همیشه میری..

حس کردم شوهرت بعضی جاها با بعضی حرفا دنبال جر و بحث بوده تا خالی شه ولی تو در نطفه خفه کردی موضوع رو ...

واقعا؟؟

کجا ها

چرا خودم متوجه نشدم 😂😂😂

کجا ها دنبال دعوا بود شوهرم