2777
2789

ناشکری نکن دختر

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم خوبي،؟

من بارداري دومم در عين مراقبت بود و با اينكه دوتا بچه ميخواستم الان همه ترسم اينه سومي هم يهو خداخواسته بياد...

قبلا ٣ تا ميخواستما اما الان هم بخاطر سن و هم اينكه اين بارداري بحدي سخت بوده كه ديگه سومي كابوسه

بگو خداخواسته

منم خیییلی دلم بچه سوم میخواد خودم که جرات نمیکنم

ایشالله خدا خواسته یکی بیاد😉😉

البته دستگاه هم دارم😎

ادم ها به لبخندی که روی لب مینشانند ودردی که از هم میکاهند می ارزند
من حست  و رو کاملا درک میکنم چون شرایطم مثل شما بود. الان خیلی خوشحالم که خدا یه دختر دیگه هم ب ...

البته منم فقط اوایل ناراحت بودم ولی الان خوشحالم چون همیشه دلم دوتا دختر میخواست ویه پسر .وقتی خدا اینقدر بخشنده بوده من دیگه ناشکری نمیکنم خدارو شکر

من حست  و رو کاملا درک میکنم چون شرایطم مثل شما بود. الان خیلی خوشحالم که خدا یه دختر دیگه هم ب ...

سلام عزیزم .واقعا همون شد که شما گفتی دختر دومم چها ماهشه واقعا اینقدر دوستش دارم که حد نداره.وواقعا خداروشکرمیکنم که خدا بهمون این هدیه خشگلو داد.شما هم خیر بچه هاتو ببینی