2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 156101 بازدید | 880 پست
عزیزم من و شما توی زندگی طرف نیستیم ..توی شرایطش نیستیم ما تخصص مون نیست اینقدر راحت برای زندگی بقیه ...

بالاخره نظرات فرق داره عزیزم و من با توجه به حرفای استارتر البته اگه واقعی باشه که بعید میدونم پایان خوشی نمیبینم براش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین می خواستی زندگی هم کنی نباید به این آسونی می موندی خونت
باید کاری می کردی تا دفعه آخرش باشه

هیچ دلیلی هیییچچچچ دلیلی حتی اگر مقصر صد در صد باشی

توجیه نمی کنه کتک زدن اونم اینطوری وحشیانه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

عزیزم شوهرت بد نیست فقط عصبیه و واقعا دست خودش نیست همین روزا ک دورت میگرد بگو اگه میخای ببخشمت باید بیاری بریم دکتر ببرش پیش روانپزشک باید حتما دارو مصرف کنه .. داروها رو ک بخوره میفهمی چقدر تغیر میکنه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
گفتم، با خنده گفتم نگران نباشید من کادوم و گرفتم اما تو دلم گفتم شوهرم نه جشن برام گرفت نه گلی برام ...

اسی شوهرت مشکل کنترل خشم داره مثل من

خودتم حسودی و حس خود کم بینی داری

بخاطر یه کیک آتیش گرفتی

سعی کن سر هر چیز مسخره ای مثل این کلمه جشن و کیک بهانه دستش ندی وگرنه زندگیتو ازهم میپاشی

والا منم از اینجا حالم بد شد انقد گفتی جشن کیک جشن کیک

ول کن این مسخره بازیا و حسادت هارو

مطمئنم سنت کمه

اسی تااخر خوندم.

اول مقصرخودت بودی ک بخاطر یه کیک زهرمار طرف کردی وقتی مادرشوهرت میگه چراجشن نگرفتی توباید لباساوکادوهایی ک شوهرت خریده بود میاوردی میگفتی دستش دردنکنه اون هفته توحسابش پول بود اول برام ایناروخرید.بخاطر یه کیک اینقدررررررر رفتی تومخ شوهرت ک حرصش گرفته.

ولی ازاین ب بعد نزار بزنتت چون عادت کنه دیگه واویلاس نمیتونی جمش کنی عادی میشه براش همیشه میزنه.

درکل خودت مقصربودی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

اسی جان عزیزم من خیلی درکت میکنم،لطفا خودت رو عذاب نده ولی دیگه هم اینقدر التماس محبت ازش نکن،مرد جماعت پر رو میشه بفهمه محتاج محبتشی،قوی باش عزیزم،تجربه ثابت کرده زنای قوی که نشون میدن نیازی به محبت ندارن برای مردا قابل احترام ترن

اسی عزیز

قبل از هرکاری مدیریت رابطه و حرفایی ک میخوای بزنی رو در نظر بگیر

ببین آیا واقعا لازمه و گفتنش باعث تنش و پرخاشگری میشه یا نتیجه مثبت داره برات ؟

شما متاسفانه چشم خوردی

شاید حرفم خیلی مسخره ب نظر برسه

ولی همون خانواده همسرت ک اومدن خونتون مهمونی با انرژی منفی وارد شدن

و با حرفاشون هم دلت رو شکستن هم باعث چشم زخم شدن

من حتی توی اوج فروپاشی خودم سعی کردم حال یکی دیگه رو خوب کنم، متاسفانه خیلی مهربونم و دل رحم ( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما