2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 156101 بازدید | 880 پست
گویا طبق گفته ی خودش ،گیرای خیلی بدی به شوهرش میده ،واخم وناراحتی های بی مورد و...،البته که هیچکدومش ...

والا من تاپیکایی که همسرش قابلمه پرت کرده رو خوندم گیر خاصی ندیدم از طرف استارتر

نمیشه که آدم حرف عادی نزنه و کلا چیزی نگه که طرف وحشی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکشتت چقدر خندیدم 🤣 اقتدار بهش بده که این سری سرتو ببره🤦🤣

بعد به من میگه خونه خرا ب کن🫤🤣🤣

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

منم به نظرم کلا تاپیکاش فیک اومد ولی ترسیدم بگم شاکی بشه یه اشاره ریز هم اول تاپیک کردم صفحه ۶

موندم مردم رو چی فرض کرده

اصلا ضایع توضیح داده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

شوهرت روانیه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

من اگه میخواستم برم خونه بابام راحت میتونستم اصلا کافی بود زنگ میزدم بابام .با اینکه شهر خیلی دوری ه ...

تو چقدر منی شاید بیشتر از هر کسی من درکت میکنم منم سال اول ازدواجمه و دور از خانوادمم و هر روز یمشکل جدید دارم🙂💔

اینجور آدما اعتقاد دارند خونهه باشه حتی به قیمت از دست دادن جونشون 🤦

شوهرای امثال استارتر برادر ووپسر همین زنان تهی مغز هستن اینان که طوری تربیت شون کردن که میشه روی زن دست بلند کرد

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.