2777
2789
خب اینجوری خیلی بهتره اگر پیش مادرتون باشد شوهرت موافقه؟

آره اگه بشه قبول میکنه مثلا نزدیک خونه خودش که دست مادرشه پیدا کنیم بخریم باورت میشه دیوار به دیوارشون یه خونه گیر اومد ولی قشنگ ۴۰۰میلیون بالاتر از قیمتشم میخواستن که بابام هنوز مهریه مادرمو نداده نشد فکرکنم فروختنش

ولی با مثلاً هم خونه نامزدمم بفروشیم و دوتا خونه پیدا کنیم یکی با پول مادرم یکی با پول نامزدم نزدیک هم

من مشکلی با مادرش ندارم ولی آخه مادرمم باید بیاد پیشم و هم مادرشم باید نزدیک باشه همچین حالتی

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرج مادر و برادرشم شوهرت میده؟

البته برادرشم داره کار میکنه مادرشم این چند وقته سرکار نمیره فقط دیگه خودش بهش گفت نرو کافیه منم شاغلم به مادرمم میدم ولی مادرم خرج خاصی هم نداره ولی نمیتونه شاغل باشه مادرم گفتم هوش حواس درستی ندارد سالمه از نظر جسمی ولی روحی نه

اینجوری خیلی بهتره

همین باید اول پول مادرمو جور کنیم بعد دوتا خونه ردیف کنیم پیش هم بریم مشکل حل میشه از طرف نامزدم ردیفه این یکی فقط بابام پول مادرمو بده

اخی یکم سخته خرج دو خانواده رو بدی .پدرشوهرم مغازه چیزی نداشته یا حقوق بگیر نبوده؟

نه آدم خوبی نبوده همش مادر همسرم کار میکرده و پدر شوهر دنبال عشق و حال و زن و دختر

اخی یکم سخته خرج دو خانواده رو بدی .پدرشوهرم مغازه چیزی نداشته یا حقوق بگیر نبوده؟

من شاغلم خودمم البته دیگه روی نصف پول منم باید حساب کنیم 😂

من آرایشگری دارم کار میکنم ولی این روزا نمیصرفه کار هرچی که هست قبلنا کار میکردم پولم طلا میشد الان همش وسیله میخریم وسایلمونم میلیونی شده لباس این چیزا میخرم برای خودم و همش متریال برای کارم رفته پولم