2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37085 بازدید | 539 پست
دکتر بمن گفت بخاطر دو زایمان پیشت سر همو بخاطر برداشتن چیز سنگینک من از شب اولی که دخترمو بغل کردم.ی ...

بالاخره نفهمیدم کدومو بغل میکردی کدوم زمین بود 😅

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
رفتم برام سونو نوشتگفت سونو دقیق تر نشون میده

به امید خدا بری بگن چیزی نی

تا اون موقع کگل هم انجام بده پس

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره چند تا علایم گفتم گفت درستهحالا جدا از این دکتر باید پیش چند تا دیگه برم تا مطمن بشم

ببین عزیرم منم دوسال پیش عمل کردم اصلن اذیت نشدم بعد عملت سریع شیاف دیکلوفناک بذار درد آنچنانی نداره فقط مراقبتش سخته

عزیزم دردش چطور بودزود سرپا شدیچند شب بیمارستان بودی؟

من آستانه ی تحمل دردم بالاست ولی به نظرم خیلی ساده بود

مراقبتش طولانی بود میتونستم تقریبا کارهام رو بکنم از سر رعایت انجام نمیدادم

افتادگی روده و مثانه بود یه مقدار هم رحم

بله هم همیشه خدا عفونت دارم هم ادرارم باعطسه هم میریزه بد دردیه

این مگه از افتادگیه ؟ من و کل خاله هام اینو داریم بد دردیه

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

دردش زیاده دوره نقاهتشم ۴۰ روز به بالاست خیلی خوبه عین روز اولت میشیببین اگه افتادگی مثانه داری اونم ...

اره افتادگی مثانه هم دارم متاسفانه هم دردش هم نقاهتش زیاده

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

کگل درمان میکنه اما باید هر روز به عنوان یه مسئولیت مهم انجامش بدی به مرور قشنگ جواب میگیری اما چون ...

شما از اپلیکیشن خاصی برای ورزشای کگل استفاده میکنین؟

وقتی لب پرتگاهی نگران نباش،یا خدا تو رو از پشت میگیره یا پرواز رو یادت میده....❤️
دوستان ببخشید مگه افتادگی رحم باعث گشادی وا ژن هم میشه؟؟ من حدود یک ساله این مورد رو دارم یعنی گشاد ...

بله کاملا مرتبط هست

زنداداش من عمل کرد مهمترین علامتش هم همون گشادی واژن بود و ریختن ادرارش