2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37091 بازدید | 539 پست
ببین تا ۱۰ بشمار و یذره یذره سفت کن . بعد که سفت سفت شد تا ۱۰ بشمار و همینجوری نگه دار بعد دوباره طی ...

اها الان متوجه شدم سپاس 🥰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دوستام داخل رحمشو پر از یرچیز گیاهی کرده بود گفت سرنگ خالی گذاشته و داخلش و پر از اون مواد ...

عزیزم اون که مثل دستمال میاد بیرون پوسته های خود رحم هست . زاج قابض هست یه لایه رو هرجا بزاری خشک میکنه مثل دستمال کنده میشه

عزیزم تونستی یه سر به دکتر زهرا جهانگیری بزن خیلی دکتر خوبیهو یه چیزم من شنیدم درباره افتادگی رحم می ...

حالت سجده چه جوری وایسم

منظورت رکوع هست !

قشنگ توضیح میدی عزیزم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

اسی نیومدی رفتی دکتر چی شد عزیزم

من راهکار عفونت و افتادگی رو بهت یاد میدم . به هیچ عنوان شورت نپوش فقط شلوار گشاد نخی . بعدم زیر شکمت رو با روغن زفت یا سیاهدونه چرب کن . بعد یه پارچه بنداز ده دقیقه سشوار بکش که گرم بشه یا کیسه اب گرم . با اینکار هر درد رحم یا عفونتی خوب میشه . حتی افتادگی هم درمان میکنه . اگر افتادگیت شدید هست برو بادکش خوب میشی

اگر عمل کنی چون فقط رحم رو میکشن بالا ولی ماهیچه های نگهدارنده همچنان ضعیف میمونه دوباره افتادگی برمیگرده . سشوار حتما یادت نره

اره چند تا علایم گفتم گفت درستهحالا جدا از این دکتر باید پیش چند تا دیگه برم تا مطمن بشم

میخواستم من بگم بروپیش چندتادکتردیگه، ورزش کِگِل برو برا افتادگی رحم ومثانه عالیه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
من راهکار عفونت و افتادگی رو بهت یاد میدم . به هیچ عنوان شورت نپوش فقط شلوار گشاد نخی . بعدم زیر شکم ...

انجام میدم حتما ممنون از راهکارت عزیزم خیر ببینی انشاالله

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

عزیزم اون که مثل دستمال میاد بیرون پوسته های خود رحم هست . زاج قابض هست یه لایه رو هرجا بزاری خشک می ...

نه پوسته رحم نیست اون حجم پوست رحم. باید کلی درد داشته باشه این هیچ دردی نداره و کاملا عفونت هست امتحان کنید متوجه منظورم میشید همون که گفتی هرجا بزاری خشک میکنه و آب جذب خودش میکنه و به حالت دستمال کاغذی در میاد