2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 37095 بازدید | 539 پست
نه پوسته رحم نیست اون حجم پوست رحم. باید کلی درد داشته باشه این هیچ دردی نداره و کاملا عفونت هست ...

نه عزیزم . زاج اب پوست رو میکشه . به حالت پوسته میریزه . یعنی دقیق وقتی از واژن میاد بیرون شکل لوله واژن هست . من خودم دوره های طب سنتی رو گذروندم

منم دردم همینهتا وقتی میرم دکتر و بهم قرص میده خوبموقتی دوره قرص هام تموم میشه دوباره برمیگردهبا این ...

منم همینجوریم واقعا خسته شدم از دردش

نمیدونم دیگه چقدر باید تحمل کنم

این درد کوفتی از چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@متولدماه10 ببین چ اتفاق هایی برام میفتع اخه

اووووو

چرا عمل کنی آخه

من جات باشم میرم پزشک طب اسلامی سه سوت برات جا میندازه چندروز باید مراعات کنی فقط بعدش درست میشه اصلا چیزی نیست که بخوای عمل کنی....

بعدش خوب شددیگه مشکلی نداشت ؟

دوباره بعد چندسال باز افتادگی پیدا کرد.بازم رفت کشید بالا باز روز از نو

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
منم باید عمل کنم میترسم از دردش یبار تخت بغلیم رحم ومثانه کشیده بود بالا بدجور زجه میزد اصلا خوف کرد ...

دردش زیاده

دوره نقاهتشم ۴۰ روز به بالاست

خیلی خوبه عین روز اولت میشی

ببین اگه افتادگی مثانه داری اونم درست کنن

ساده و بی ریا

سلام عزیزم قدیم که جراحی نبوده مردم چطور درمان میکردن مگه

حتما طب سوزنی برو و کسی که اعمال یداوی بلده

«دوره باروری و درمان ناباروری 3»:
#دوره_بارداری 118

درمان #افتادگی_رحم در طب اسلامی اینه:

🔶 درمان برای خانم غیر باردار:

👈🏼 هر روز عصر ساعت 5 نصف لیوان جوشاندۀ بذر خیار با نصف لیوان عرق ریشۀ شیرین بیان رو با 5 گرم ترنجبین مخلوط کنید و میل کنید.

❇️ جوشانده به این شکل درست میشه که یک قاشق غذاخوری از بذر خیار رو در یه ظرفی همراه با 3 لیوان اب میریزید و میذارید تا بجوشه. انقدر که دو سوم آبش بخار بشه.

اون یک لیوان آبی که باقی میمونه میشه جوشانده.

نیم ساعت بعدش یک لیوان دمکردۀ مرزنجوش بخورید.

🔹این دستور هر روز به مدت 14 روز انجام بشه و یا تا زمانی که علائم بیماری از بین بره.

❇️ پیشگیری و کمک به درمان در خانم باردار:

🔸 به همراه صبحانه مربّای به رسیدۀ شیرین و مربّای سیب رسیدۀ شیرین بخورید،

🔹 به همراه غذا: یک قاشق بَذر خیار، یک قاشق غذاخوری جوانۀ گندم، هفت عدد برگ انگور بخورید،

🔸 هر روز عصر ساعت 17 در جوشاندۀ پوست انار و گُلنار، به مدّت پنج تا 20 دقیقه بنشینید.

🔹 بادکش گرم اطراف واژن خیلی خوبه و حتما با روغن دارچین یا زیتون یا روغن زنجفیل اطرافی واژن رو هر شب چرب کنید.

🔸 مصرف روزانه یک لیوان دمنوش بابونه سداب زیره پنج انگشت هم بسیار عالیه

❇️ این درمان رو تا زمان بهبودی هر روز تکرار کنید

🔴 توجّه:

اگه بیماری افتادگی رحم درمان نشه، ممکنه فرد دچار بی اختیاری ادراری و عفونت مثانه و عفونت دستگاه تناسلی بشه.

#دوره_بارداری 119

پیشگیری افتادگی رحم و جفت پایین

🟥 اینو یادتون باشه که

همیشه پیشگیری بهتر از درمان هست. لطفا برای اینکه خدای نکرده دچار این بیماری خطرناک نشید این موارد رو حتما رعایت کنید:

#پیشگیریازافتادگیرحم

1ـ کفش پاشنه بلند نپوشید.

2ـ دارو یا خوراکی های مرتبط با سقط جنین نخورید،

3ـ تحرّک لازم هر روز داشته باشید (نَرمشها و ورزشهای سبک داشته باشید)،

4ـ پیادهروی طولانی، ورزشسنگین نداشته باشید،

5ـ بار سنگین و... جابجا نکنید،

6ـ غذا و ریز مغذّی تازه بخورید (غذای مانده و غذاهای صنعتی و فست فودها نخورید)،

7ـ یبوست و بواسیر نداشته باشید و اگر دارید، درمان کنید،

8ـ سَرِ پا (چمباتهای) زیاد ننشیند،

🔶💢🔶💢🔶

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

حین رابطه جنسی ببخشید ازت باد کنده نمیشه؟عفونت نداری؟یا ببخشید لای پات گشاد یا احساس نمیکنی ی توپی ل ...

نه اون قدرا، اما عفونت مقاوم به درمان چرا ، ضمن اینکه با کوچکترین عطسه و سرفه نشت ادرار دارم. گشادی رو تشخیص نمیدم خودم، اما خود دهانه رحم رو هم احساس نمیکنم.

نشت ادرار و عفونت از علایمشه؟

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸