2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 39033 بازدید | 548 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای سخت شد نفهمیدم

ببین تا ۱۰ بشمار و یذره یذره سفت کن . بعد که سفت سفت شد تا ۱۰ بشمار و همینجوری نگه دار بعد دوباره طی ۱۰ شماره اروم اروم شل کن

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
ده ثانیه نفس هم نکشم یا بکشم

نفس به رحم چیکار داره اخه😂 اره اونو بکش

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
وای راست میگیآخه نصف خانم ها تو تایپکم گفتن صد خوب میشی

انجام بده خوب نمبکنه فقط نمیزلره پیشرفت کنه. اگر خیلی خفیف باشه شاید خوب کنه

جانم بگو

یکی از دوستام داخل رحمشو پر از یرچیز گیاهی کرده بود گفت سرنگ خالی گذاشته و داخلش و پر از اون مواد کرده که تا ته رحم ریخته چون اگر سر رحم باشه کامل دهانه رحم رو میبنده و خطرناک آها اسمش زاج بود بعد گفت وحشتناک از رحمش چیزایی بیرون آمدددد بشدت زیاد قرار بود رحمشو در بیارن ولی بعد اینکار دکتر گفت محاله چطور رحم ت از یک دختر پاکتر و تمیز تر عفونتش هم خوب شد شما با کم امتحان کن ته رحم بزار چون عفونت مثل دستمال کاغذی میکنه و میده بیرون باز هم میگم دهانه رحم رو پلمپ میکنه اگه ته رحم نزاری اول اندازه یک نخود بزار بعد اگه دیگه نترسیدی و عملکرد شو دیدی حالا دوتا نخود بزار

میشه بگید علایمش دقیقا چیه؟ منم نگران شدم.

زایمان دومم طبیعی و خیلی سخت بود، بعد از اون این مشکلات که تو تاپیک گفتید برام پیش اومده، تا الان جدی نگرفته بودم😕

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

ببین وقتی بحث جراحی یا عمل پیش میاد حالا توی هر قسمتی از بدن، شما نباید فقط به حرفهای یک پزشک متخصص ...

اره عزیزم وقت دکتر دیگه گرفتم میخام برم ببینم اون چی میگه

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️