2777
2789
عنوان

امروز رفتم دکتر گفت افتادگی رحم داری کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 23805 بازدید | 406 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علائم تو میشه بگیمن از هشت صبح ک فهمیدم همینجوری دارم گریه میکنمزندگی به کامم تلخ شده ذکتره گفت باید ...

گریه نداره خیلیا برا زیبایی انجام میدن

خواهرم انجام دادم افتادگی رحم و مثانه با هم انجام داد

یه شب بیمارستان

نقاهت یک هفته

ولی تا دو سه ماه چیزی نباید بلند کنی

منم افتادگی رحم دارم ولی هیچ دکتری بهم نگفته باید عمل کنی با همین رحم پایینم زایمان کردم البته سزاری ...

این خیلی منو ترسوند گفت خطرناکه اگ عمل نکنی باید ی سال دیگه رحمتو کلا برداری

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️

علائم تو میشه بگیمن از هشت صبح ک فهمیدم همینجوری دارم گریه میکنمزندگی به کامم تلخ شده ذکتره گفت باید ...

همین ظاهرش ی چیز توپ مانند صورتی دهانه واژن هست

گاهی اوقات خیلی خودمو نگه دارم ریزش ادرار دارم ،کلا مثل قبل خیلی نمیتونم خودمو نگه دارم باید زود برم سرویس

و گشادی دهانه واژن

وا یعنی بیهوش نمیکنن؟😕

چرا بابا بیهوش کردن بعد عمل منظورمه...بیمارستان و تو خونه همش میگفتم مامان تو ک خوب بودی اخع چرا رفتی عمل کردی بخدا یادش میوفتم عصبی میشم چقذ گریه میکرد درد داشت

یه  امین دارم خبببببب همه بگین خببببب که با دنیا عوضش نمیکنم لطفا درخواست ندین با تچکر🙏

این خیلی منو ترسوند گفت خطرناکه اگ عمل نکنی باید ی سال دیگه رحمتو کلا برداری

فکر نکنم همچین چیزی درست باشه فقط برا سن های بالا مشکل ایحاد میکنه اینکه ادرار میریزه وبرای نزدیکی جالب نیست بعد بهتره جوونی عمل کنی تا تو سن بالا

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

حتما پیش دکتر دیگه هم برو و مشورت بگیر نگفت علت این که اینطوری شدی چیه ؟؟

اره میرم حتما

من دوتا بچه پشت سر هم آوردم

بعد دخترم وقتی کوچیک بود پسرمو ک حسودی میکرد بغل میکردم سنگین بوده همین مسائله باعث این شدع

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️