2777
2789
عنوان

انرژی خوارها

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 20 پست
آره عالیه البته اونایی بینشون میشن رفیق واقعی که واقعا دیگه خود خودت باشند آدم خیالش راحت میشه

کمی جلوتر متوجه میشی آدم ها تنهان، روابطشون در دستهبندی های مختلفی جای میگیرند و ماها براساس نیازهامون بر اونها برچسب رفیق، دوست، هم کار، پارتنر و .. میزنیم!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

کمی جلوتر متوجه میشی آدم ها تنهان، روابطشون در دستهبندی های مختلفی جای میگیرند و ماها براساس نیازهام ...

آره البته که اینطوریه راستش همین ۵روز پیش نامزدم بخاطر اختلال دارویی و آنفولانزا شدید یهویی هوشیاریش دیگه رفت روی ۴ و ایست قلبی داشت خیلی بد بود برامون

ولی میگه یهو حس کردم نیستم اصلا و مارو حتی دور روش دیده میگه روحم دید شمارو میگه بدنم و شمارو دیدم

میگه وقتی دیدم جای دیگه ای هستم میدونستم شمارو میشناسم ولی اصلا تو ذهنم نیومدین خانوادم اینا میگه انگار فقط خدارو درک میکردم و اهداف خلقت و دلایل وجود تو ذهنم میومد

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره البته که اینطوریه راستش همین ۵روز پیش نامزدم بخاطر اختلال دارویی و آنفولانزا شدید یهویی هوشیاریش ...

متاسفم برای تجربه ایی که داشتید و خوشحالم که بخیر گذشته...

بله همینطوره، ماها ذاتا تنهاییم و چه خوبه اینو پذیرفته باشیم...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

متاسفم برای تجربه ایی که داشتید و خوشحالم که بخیر گذشته...بله همینطوره، ماها ذاتا تنهاییم و چه خوبه ...

بله دقیقا همه تنهاییم و روح انسان برای درس و اهدافی اومده اینجا که خیلی هم قشنگه واقعا اینجا همه باهم رفیق هستیم که همه درس های خودمونو یادبگیریم

بله دقیقا همه تنهاییم و روح انسان برای درس و اهدافی اومده اینجا که خیلی هم قشنگه واقعا اینجا همه باه ...

بله همینطوره، زنده باد.

شما افکارتون سالمه و لذت بردم از این گفتگو،

در پناه خدا باشید.

بله همینطوره، زنده باد.شما افکارتون سالمه و لذت بردم از این گفتگو،در پناه خدا باشید.

همچنین موفق باشید