arekhodamam مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 عنوان داداشم همه درساشو نیاز به تلاش میشه | مشاهده متن کامل بحث + 3954 بازدید | 172 پست کلاس پنجمهنه تقویتی میرهنه ما درس میدیم گوش میدهنه معلم رو گوش میدهاسکل به تمام معنادیگه خسته شدم انقدر مامانم بهم گفت باهاش کار کن اما وقتی یادش میدم فحش میده یا مسخره بازی در میاره یا پامیشه میره دیروز | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 اُ_ عجیبه برام وقتی بهش میگین اگه بلدی چرا نیاز به تلاش میشی درجوابتون چی میگه؟. میگه وقت کم بوددقت نکردمحواسم نبودولی دروغ میگه من کپی همون سوالو میدم بهش نیم ساعتم وقت میدم نمیتونه نمیخواد اصلاحرص من ازینه اگه فقط گیرایی پایین داشت دلم میسوخت نهایت
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 مهمه ؟ببین شاید به سری ها الان گارد بگیرن بهم ولی مدرک اونقدر مهم نیست الان خیلی ها مدرک دارن بیکارن ... ببین من حرفت رو قبول دارم والامدرک ۵۰ درصد مواقع نقش دکوری دارهاما این بچه حساب کتاب ساده رو باید بلد بشه پس فردا حتی کاسبم بشهخلاصه گیر کردیم منم ول کنم مامانم ول نمی کنه
admd عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 950 ببین من حرفت رو قبول دارم والامدرک ۵۰ درصد مواقع نقش دکوری دارهاما این بچه حساب کتاب ساده رو باید بل ... برای همین گفتم اگه ثبت نام کردی استادش بهش میگه.والا برای کارای فنی هم باید ریاضی بلد باشی.یه چیز دیگه گاهی یه سری بچه ها بلدن فقط از لج درست جواب نمیدن دیدم اینو به چشمم
46789گلارا عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 171 میگه علاقه ندارماز همون اول اول همینطوری بود با هرمعلم و آموزشی برای این علاقه نداره چون بلد نیست😁 آدما از درسی که توش ضعیفن بدشون میاد با یه مشاور درمیون بزارین یا با معلم مدرسه مدیر مدرسه اینا
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 برای همین گفتم اگه ثبت نام کردی استادش بهش میگه.والا برای کارای فنی هم باید ریاضی بلد باشی.یه چیز دی ... درستهنه لج نمی کنه بلد نیست درواقع گوش نمیده به اموزش همچنینلجباز و بدخلقه اما چون خجالت کشیده انقدددد معلم ناراضیه ازش واسه همین این حرکتو نمی کنه
46789گلارا عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 171 میگه وقت کم بوددقت نکردمحواسم نبودولی دروغ میگه من کپی همون سوالو میدم بهش نیم ساعتم وقت میدم نمیتون ... مسولیت کارش نمیتونه قبول کنه حقم داره چون اعتماد به نفس آدم تو مدرسه له میشه
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 برای این علاقه نداره چون بلد نیست😁 آدما از درسی که توش ضعیفن بدشون میاد با یه مشاور درمیون بزارین ... اینم درسته من میگم از سال بعد دولتی بدردش نمی خوره این معلم خصوصی میخواد گرچه اون معلم رو فراری میده حتمای تقویتی اومدیم بنویسیم خودشو کشت که نهه حوصله ندارم خسته میشم نه فلان بهمان
admd عضویت: 1403/12/27 تعداد پست: 950 درستهنه لج نمی کنه بلد نیست درواقع گوش نمیده به اموزش همچنینلجباز و بدخلقه اما چون خجالت کشیده انقدد ... اختلال تمرکز نداره؟
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 مسولیت کارش نمیتونه قبول کنه حقم داره چون اعتماد به نفس آدم تو مدرسه له میشه حالا اینا هیچی کله صبح مدرسه زنگ میزنه میگه پسرتون تو حیاط همش میدوعه با بچه ها دعوا می کنن اذیت می کننفقط درسشم نیست 😩مامانمم عادت داشته به سربه راهی من که کلا نفهمیدن چطوری بزرگ شدم یهوالان کووهی از حرص خوردنه
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 اختلال تمرکز نداره؟ روی کار های غیر درس تمرکز خوبی دارهکنجکاوه نسبت به تعمیر وسایل یا ساخت وسایل براش باطری و ارمیچر و سیم و اینا می خریم میشینه مشغول میشه گاهی
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 ۸۵ ام من من از این بچه ها بودم که مامانم نفهمید چطوری بزرگ شدمیه دادم نشنیدم واسه همینخداکنه بچه ام به خودم بره اگه بچه ای داشتم به داییش بره خودکشی می کنم
شازده،خانوم عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 7227 بیشتر مشکل تربیتی و رفتاری داره اینو درست کنید درس خوندنشم خوب میشه
یک_دختر_اردیبهشتی عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 9493 اخه بیست دبستان کاری ندارهخیلی خوب دبستان حتی خوندنم نمی خوادهمه خیلی خوبن ۹۹ درصد درس ها خیلی با زمان شما فرق کرده من تو اطرافیان میبینم واقعا درساشون سخت شده فک نکن مثل اون دوره راحت بشه 20 گرفت واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه
shuttered_soul عضویت: 1404/09/22 تعداد پست: 42 من از این بچه ها بودم که مامانم نفهمید چطوری بزرگ شدم یه دادم نشنیدم واسه همین خداکنه بچه ام به خو ... بگردم الهیمنم دقیقا همینطوری بودمپدر مادر بچه ای که بیشتر اذیتشون کنه رو دوست دارنولی یچیزی بهت بگم برای داداشت زیاد مایه نذار بعدا پشیمون میشی
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9951 بیشتر مشکل تربیتی و رفتاری داره اینو درست کنید درس خوندنشم خوب میشه نظرتون بیراه هم نیست اتفاقا از ریشه اخلاقیاتش مشکل دارهتقصیر مامانمه وقتایی که باید جلوش بایسته شل برخورد کردهو وقتایی که بچه محبت می خواد سخت برخورد می کنهنتیجه ش شده این از من هم بیشتر حساب می بره هم بیشتر دوستم داره اما اینشم شده معضل..