arekhodamam مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9950 عنوان داداشم همه درساشو نیاز به تلاش میشه | مشاهده متن کامل بحث + 3824 بازدید | 170 پست کلاس پنجمهنه تقویتی میرهنه ما درس میدیم گوش میدهنه معلم رو گوش میدهاسکل به تمام معنادیگه خسته شدم انقدر مامانم بهم گفت باهاش کار کن اما وقتی یادش میدم فحش میده یا مسخره بازی در میاره یا پامیشه میره دیروز | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arekhodamam مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 9950 ربطی به روغن فکری و سن و سال نداره.وقتی خوشش نمیاد نمیشه مجبورش کرد دیگه عزیزم این متوجه خوب و بد نیستپس فردا پشیمون میشه نمیگه چرا زورم نکردین
کورالین0_0 عضویت: 1404/09/03 تعداد پست: 217 عزیزم این متوجه خوب و بد نیست پس فردا پشیمون میشه نمیگه چرا زورم نکردین به نظرم ولش کنین بعداً خودش پشیمون میشه میره مدرسه بزرگسالان
46789گلارا عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 171 میترسم خیلی محدود کنیم عصبی بشه روحیش بدتر بشه محدود کنین اما وقتش پر کنین با کلاس فوتبال کلاس مدرسه ام که نصف روز مدرسه هست بازی ها و دورهمی ها دوست نداره زبان خارجی یاد بگیره؟.
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 20214 پس فردا بزرگ شد خواست ازدواج کنه دختره نمیگه پسره سیکل داره دختره پولو میخواد برداره بره دنبال قرطی بازیاش پولدار شد یه لیسانس واسه خودش میخره نگران نباش قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
همونی_که_خیلی_نایسه، عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 15924 وای نه بابا کتک متک نداریممن بیست سالمهاز ابتدایی اینطوری بود عزیزم؟ از وقتی وارد راهنمایی شد بدتر شدالبته املاش ضعیف بود خیلی ولی ریاضیش بد نیود من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.