2777
2789
عنوان

داداشم همه درساشو نیاز به تلاش میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3954 بازدید | 172 پست
ریاضی و اجتماعی و علوم نیاز به تلاشاملا خوب و فارسی اینا قابل قبولنمیدونم دیگه روانی شدماخلاق بدیم د ...

عزیزدلم پسر داییم ۴دبستان بیشتر درس نخونده رفت شاگرد مکانیکی شد ی مدتی داییم کارمند شرکت نفته و وضع مالیشون عالیه ماشاالله فقط فرستادش مکانیکی ک قدر پول رو بدونه. الان تاجر فرشه دست بافت ایرانیه صادر میکنه کویت و دبی و امارات و کشورهای خلیج فارس درآمدش دلاریه ۲۷سالشه الان

جدول ضربش خوبه و نوشتن فارسی (املا؛یعنی میتونه پیام بفرسته یا بخونه) و هنوز ک هنوزه ۴ ابتدایی رو بیشتر ادامه نداد ی وکیل بین المللی زیر دستش کار میکنه

سواد داییم از پسرش بیشتره داییم ۵کلاس شاهنشاهی داره بعد از شاغل شدنش تو شرکت نفت ادامه تحصیل داد و الان فوق دیپلم داره ولی پسرش چهارم ابتداییه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطون و تنبلم بود؟

عزیزم با معلمش صحبت کنید بگید براش فرم اختلالات پر کنه و به مرکز اختلالات آموزش و پرورش ارجاع بده اونجا مشکلش رو میتونن ریشه یابی کنند و اگر نیاز باشه به بیرون ارجاع میدن فکر نکنید چیز بدی هست خیلی برای این دانش آموزان موثر هست

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

لطفا این کلمه ای که اینجا درباره ش به کار بردید پیش خودش نگید. اسکل یعنی چی آخه؟

گاهی یه برخورد خوب و یه عنوان خوب می تونه آدمی رو از این رو به اون رو کنه

این اتفاقا هوشش خوبه باید خیلی خیلی خیلی صبورتر باهاش برخورد کنید تا نتیجه بگیرید. ممنونم

لطفا این کلمه ای که اینجا درباره ش به کار بردید پیش خودش نگید. اسکل یعنی چی آخه؟گاهی یه برخورد خوب و ...

نمیدونید که تو این ۵ سال تحصیلش چی کشیدیم از دستش

بی ادب و از خود راضیه