2777
2789
عنوان

در رابطه با قانون جذب😍😍😍😍

554 بازدید | 51 پست

بچه ها قانون جذب میگه هرچی که فکر میکنی همون میشه میگه به غیر ممکن ها فکر کن به دست میاریش

بعد یه سوال مثلا من که کنکور دارم اونم الان که دوماه بیشتر بهش نمونده و برای رتبه ۳۰۰۰یا ۴۰۰۰ میخونم (برا پرستاری) حالا یهو بیام به رتبه ۲۰۰_۳۰۰ فکرکنم برا پزشکی،واقعا غیر ممکن نیس؟؟؟ یعنی من فقط اینو باور داشته باشم؟؟

(اخه یه کم غیر ممکنه😐)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من با قانون جذب به خیلی غیر ممکن ها رسیدم ولی فقط باور نیست یه کارش باور هست یکی دیگه که اصلی ترینه احساس خوب وشادی هست سومی هم شکرگزاری هست من با ذکر خدایاشکرت به خیلی چیزا رسیدم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
آخه من با قانون جذب به خیلی غیر ممکن ها رسیدم ولی فقط باور نیست یه کارش باور هست یکی دیگه که اصلی تر ...

اخه میگن باید بهش اعتقاد داشته باشی تا جذبت شه من دودلم اخه تو این فرصت پزشکی نمیدونم به خدا

مثلا من نهایت تلاشم رو هم کنم اخه یه فرقی بین من با اونیکه ۶ ماه بیشتر از من خونده باید باشه یا نه😐

نه فرقی نیست من خودم کلا نخوندم ولی با دوستام که برا همه درس ها کلاس هم رفته بود یه رتبه آوردم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍